Enver Ağam su hissede bir gaza bassan da50 lira olsa. ;)
Şu hisse de alnusun ne yaptığını bir çözemedim her seferinde adam zarar yazıyor.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Enver Ağam su hissede bir gaza bassan da50 lira olsa. ;)
Şu hisse de alnusun ne yaptığını bir çözemedim her seferinde adam zarar yazıyor.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yuh bea eksi kapatacak . Bu nasıl istir anlamadım çıktığı yerde 10 dk durmuyor.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adam resmen tahta sahibi benim benim adım mağooo açığa satanıda öperim alanıda ben ne istersem o olirrr istersem köyü sttarim modunda tahtaya baksan lot yok satıcı ve alıcı kısmında ama hareket etmeye çalıştığında hop sopayı yiyorsun
patron istemediği sürece bu tahtacı ne isterse o oliurmuş yada çok sağlam bir alıccı gelmeli
Sorun başka bence erken boşalma olmasin.
Erken bosalmadir sorunu.
Birgün bilanço aciklanirsa 31.12 mi 31.03 mu diyeceğiz galiba.
Merhabalar . Dün 22 civarı atladım. Hata mı ettim arkadaşlar? Çok coşkulu gidiyodu ,30 olacam der gibiydi :) Düştükçe almalı mı yoksa beklemeli mi uzun vadeciyim. Ytd
uzun vadeci isen tutmaya devam et..bu hissenin önümüzdeki iki adet çok güzel vede beklentili bilançoları olacak...önümüzdeki aylarda havalar açılacak ve havalar ısınmaya başlayacak...o sırada da yatırımcılar serinleyecek bir hisse arayacak...klimasan tam da serinlenecek bir hisse...
klımasan olmasa soğuk meşrubat bira içemez satamaz dondurma yıyemeyız...Ebzeler tazeliğini kılmasan sayesinde korur.Esnaf klımasan ve türevi makıneler olmasa bişey satamaz...Sağolasın Izocam..Pardon Klımasannnnn.
Başladık yine zıplayıp düşmeye [emoji16]
22.66 4 saatlik flama hedefi ..
Bugün enverle oyun oynacaz
dün bir akrabama 430 adetçik 21,00 fiyatından klimasan aldım...önümüzdeki temmuz ayına kadar inşALLAH sana %50-100 aralığında kazandıracam dedim..umarım yüzüm ak çıkarım bu işten..normalde çevreme borsa ile ilgilendiğimi hiç söylemedim...tam 13 yıldır bir sır gibi saklıyorum...
akrabamın maddi durumu da pek iyi değil biraz da yardımcı olmak amacı ile ona aldık...bakalım kısmetinde ne olacak..
klimasan ,karel,odas,aselsan ,hektaş ..v.b bu aralar çok değer verdiğim hisseler...
Meril alıştahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...804eec67ac.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5d2e5a6c99.jpg
Pastahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...309b7fb077.jpg
benden burda bekleyenlere gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=jrYjBTcUnec
Borsa daha çok Rusya ile ilgili haberleri fiyatliyor. Ayı 4 li görüşmelerde yokuz demiş.
Konudan alakasız bir şey soracağım
İş yatırım kullanıyorum da, toplam portföy değerinde yazan ile hisse senetlerine girdiğimde yazan tutar farklı ...
Çok fazla al sat yaptım son dönemde ondan dolayı kafayı mı yedi ?
Siz al satları manuel hesaplayarak mı gerçekleştiriyorsunuz ... Bundan sonra öyle yapacağım sanırım
önemli olan ıyınıyettır...Emekli bir bankacı olarak 6 lık sure desek ki Agustos sonuna denk gelir.sıcak mı sıcak bilançoların pik yaptığı bir dönem.an itibariyle 21.50 yi baz alıp %50 desek...32 tl ye tekabül eder..temkinli davranıp 30 tl yi baz alsak % 40 kar demek...oysa faizde %4 den fazla kazanamzsın garanti para...10000 tl de 400 tll.. borsada hersey düşündüğümüz gibi giderse kazanacağı para 3950...faiz parasını cık 3550 daha fazla kazanç...ınsallah öyle olur...Allah mahcup etmesin. ki yatırımcıda kazansın...(Şu karışık pıyasada takıp ettiklerimde birtek beklentili kağıt. sezon geliyor küresel ısınma herdönem dahada artıyor..) Hayırlısı diyelim..Hem havalar ısınınca mikroplar ölecekmiş....Bir taşla 2 kuş...
Senden bı zahmet kesmesinler abi :)
Ben harçlık olsun diye 300 500 lot ile dönmeye çalışıyorum o kadar)
Bazen iş yatırımda paranın bir kısmı blokaj oluyor .. Bazen de dediğim gibi bı Hisseyi satıp başka Hisseyi alacakken para kayboluyor 2 gün sonra geri geliyor
Bı değişik sistem çözemedim
Bu iş tamamen hacim ile alakalı. Yani şirkete kazandırdığınız para ile alakalı. Komsiyonunuz binde 2 olsun ama kazanın önemli olan bu. Çok trade ediyorsanız (ki tavsiye etmem oturun oturduğunuz yerde :) )ve sermayeniz fena olmayan düzeyde ise muhakkak banka veya aracı kurumla pazarlığı iyi yapın.
Vay arkadaş bu kadar mesaja bari bir %5 yapaydin..
eski bir tabir vardır İMAM BİLDİĞİNİ OKUR...Bizim klımasan da öyle BEN NE DERSEM O diyor...
Çoktan yeni sezonu fiyatlamaya başlamalıydık. Hem rasyo olarak bedavayız hemde sezondayız.
Evet piyasa virüs vs. anlıyorum lakin çok gerideyiz bence...
Umarım iyi oluruz. Allah bugünlerimizi de aratmasın diyelim.