Yapılacak yer burasıymış. Bizim arazinin kuzeyi.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9fa58cd177.jpg
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Yapılacak yer burasıymış. Bizim arazinin kuzeyi.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9fa58cd177.jpg
Zaten orada gölcük olan eski taş ocağı var çevresi park olarak düzenlenecekti eşli planlarda da.. sanırım biraz daha büyümüş alan.. halbuki daha küçük küçük tüm alana yeşil alanlar dağıtılsa daha iyi olurdu.. belki de tine de öyle yapılır alanın %40 terki var.. ciddi bi rakam bölge gayet modern çevreci tasarlanabilir.. ki bu daha da değerini arttırır... hayırlısı diyelim bakalım...
Sent from my iPhone using Tapatalk
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne tepki alımları ile başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +2,24, ortalama tahmin ise +2,65 puan oldu.
Foreks'in 36 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +13,13 puan olurken, en düşük beklenti ise -6,99 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 36 analistin 29'u pozitif, 7'si negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST 100 Endeksi, dün günü 46,18 puan düşüşle 1144,45 puandan
tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Medyan : +2,24
Ortalama : +2,65
Maksimum : +13,13
Minimum : -6,99
Katılımcı: 36[(+)29(-)7]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(27/10/2020 - 09:18:23)
Millet bahçesi muhtemelen bizim arazinin üzerinde. 6 aydır tırmalaya tırmalaya geldiği yeri 3 günde verdi. Bu kadar düşüş pek mantıklı gelmiyor bana.
İşyatirim hergun tahtada görevini iyi yapıyor (baskilama). Dun 84-84 lu seviyelerden tek alıcı olan Deniz yatırım bugunde 78 den verebilmek icin biryerlerini yırtıyor. Bunlar ya cok aptal yada bize öyle gibi görünmeye çalışıyorlar. Hergun satışları karşılayan kurum birkac gun sonra zararına veriyor. Bizde yiyoruz tabiki.
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kuşlu site de 80 stop demiş üstad, spek affetmez böyle yazıları stopları patlatmak için her yol denenir itina ile bu hisse de. Memlekette her şeyin fiyatı uçuşa geçmişken, borsa da bizim arazi bir türlü değerlenemiyor yıllardır.
Kasım ayı meclis toplantısı ne gösterecek merak ediyorum. Bütün bölgelerin komisyona gelmesini ve bakanlığın millet bahçesi düzenlemesini beklediklerini söylemişti komisyon başkanı. 19 Kasım'da askıdan inecek millet bahçesi. Daha neyi bahane ederler bilemiyorum. Spek, daha da milleti dökemediyse, hiç dökemez bundan sonra. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için.
Aynen katılıyorum ancak bu kadar takipcisi olan üstadın yaşı genç zamanla öğrenir.Bu arada ben düşmez demiyorum kimse yanlış anlamasın bu kadar sığ hisse de her şey her an olabilir.Sadece nokta atışlar vermek yanlış olur demek istiyorum. Spek alıcıların ve satıcıların gelmesine göre işlem yapar, oyun çok basittir aslında.
Meclis 9 Kasım da toplanacak sanırım, millet bahçesinin planları 19 kasım da askıdan inecekse eğer bir değişiklik olmazsa en iyi ihtimalle Aralık veya Ocak gündeminde olacağız demektir. Biz eskiler için sorun yok zaten ne olursa olsun beklemeye devam ediyoruz. Hayırlısı olsun.Asla YTD...
ya herro ya merro
Anlaşılan 80 de stop yapanları tekrardan mallandiracak bizim spek.
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissede beklenti devam ediyor, fakat en azından üçte bir kısımıyla trade etmekte fayda vardı.Ben şahsen Haziran ayında 45 civarında ilk aldığımdan itibaren 4 defa çıkış -iniş hareketinde bunu başardım .Hissenin karakteristiği buna müsaitti ama zaman yaklaştıkça bunu uygulama biraz zorlaşacak tabiiki. Gidersede 1/3 kısım çıkıştan faydalanamamış olunur.🤚
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kâğıtta 1000 tane satışla ( alt kademeye alış yazacakken satış yapmışım yanlışlıkla ) devre kestirdiğim günler aklıma geldi. 80 stop vermişler. Bu sayede 77 küsürden ekleme fırsatı buldum. Depoyu fullemek için arkadaşlardan 70 ve 60 stoplarını da bekliyorum yedek akçeler için.Tarlamızı yerinden götüremedikleri sürece sorun yok. Kağıda son dönemde yatırım yapan ya da yapmayı düşünenler için yatırım tavsiyesi değildir.
Akmaz kokmaz bir tarlamız var. İnşallah arsa olduğunu da görmek nasip olur. Ama ekonomi ve piyasalar her gün daha kötüye gidiyor. Herşeyden bağımsız bu kağıdın ederine gideceğinden şüphe eder oldum. Bir katekulle olmaz umarım.
2 Kasımda meclisteyiz yine yeniden, son olsun artık.
İlan
5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince Belediye Meclisi 02.11.2020 - 06.11.2020 tarihleri arasında aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak üzere toplanacaktır. İlk toplantı 02.11.2020 Pazartesi günü saat 15:00'de Belediye Hizmet Binası Meclis Salonunda yapılacağını ilanen arz ederim.
GÜNDEM:
İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün Çatı Piyeslerinin Kullanımı ile ilgili teklifinin görüşülmesi.(2020/27375)
BAŞKANLIKTAN GELEN DİĞER TEKLİFLER:
KOMİSYON RAPORLARI:
1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-2 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 41 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.(2020/6175)
1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-3 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 42 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.(2020/6178)
1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-5 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 43 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.(2020/6168)
1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-4 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 44 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.(2020/6161)
1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-8 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 45 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.(2020/6170)
1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 46 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.(2020/6160)
1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-11 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 47 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.(2020/6177)
1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 48 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.(2020/6159)
Gökhan YÜKSEL
Belediye Başkanı
S6 ve S7 bölgeleri yine yok. Bence tekrar komisyona iade...
Şirket uyuyo yine Kap gelmesi lazım
Kapa haber vermemek için seansı kestiler 😁
Brüt takas yemişiz hayırlı olsun
Ucuza malları yerine koymak için fırsat kademeli..
Uzun zamandır tanıyoruz bu nicki kötü niyet olduğunu sanmıyorum.. canımızı sıkmayalım bence bi şekilde çıkacak bu imar.. er ya da geç... Kartal’ın ortasında park bahçe marina AVM yeni binalar yeni yollar caddeler bir alan olacak çok büyük geniş 2-3 mahallelik... sakin sakin bekliyoruz..
İki hissem var konya ve turgg ikiside aynı anda burute girdi hayırlısı bakalım Konya hakettide turgg nın hareketleri çok sert olmadı aşa yukarıya
Beklemeye devam zamandan zarardayiz sadece
bence sonunda istedigini yaptı tahta yapıcı brüt daha iyi aynı gün alan satamıyor...bence kasım başında tekrar yukarı deneyecek gibi hayırlısı ile bakalım...
Ben brüt takastan korkmuyorum.. sonuçta brütte girdi diye imarı mı geciktirecekler? Al satcılar düşünsün.. belki de brüt speğin imarı karşılama isteğidir...
https://www.kartal.bel.tr/tr/kurumsa...miListesi.aspx
Gündemde.yine az.konu var
Kapcık ağızlılara...
Açıklamalar
Kartal Belediyesi Meclisi'nin*02.11.2020 - 06.11.2020*tarihleri arasında gerçekleştireceği toplantı*gündeminde
Şirketimizin arazisinin de yer*aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000*ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi*Uygulama İmar Planı ile ilgili 46 Nolu*İmar Komisyonu Raporunun*görüşülmesi (2020/6160) ile 1/1000 ölçekli Kartal*Merkez S-10 Alt Bölgesi*Uygulama İmar Planı ile ilgili 48*Nolu İmar Komisyonu* Raporunun görüşülmesinin (2020/6159) yer aldığı*Kartal Belediyesinin https://www.kartal.bel.tr/tr/kurumsa...aspx#**adresli web*sitesinden öğrenilmiştir.*Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.*
Pay sahiplerinin ve kamuoyunun*bilgisine sunarız.*
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/884849
HADİ BİSMİLL:halay:AH
kentsel dönüşüm kimsenin insiyatifine bırakılmayacak kadar önemli:vk:
Kentsel dönüşüm hikaye
Rant şahane.
En iyi yaşayarak biz tecrübe ettik.
Yazık ölüp gidenlere bu ülkede
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/885141
Anlamsiz bilanco ytd
Ana gündem deprem kentsel dönüşüm, sonuç yine komisyon olmasın,
Komisyona havale olmdı, Cumaya bıraktılar, isteseler komisyona havale edebilirlerdi etmediler, ilginç, d*****n kuyruğu Cuma mı kopacak acaba,