zaten 3 tane var mps,rbh,zpe incelemeye değer gibiler...
Printable View
sanırım artık tteninde tcd gibi miladı doldu zarar çok büyümeye başladı.
O eksi getirileri .şu an Hiçbirisi başarılı değil.bende mps zpe var ikisinde de zarardayım
zpe bendede vardı onu karla satıp tteye geçirmiştim keşke geçirmeseydim ttede zarar 2x şeklinde ilerliyor.
Bist Hisse fonu olup, Pörtföyünde altın, dolar olmayanlar böyle dönemlerde zarar ettirebiliyor. Ters korelasyon altın ve döviz fonları ile sepeti çeşitlendirip, bu dönemlerden en az zararla çıkılabilir.
Opb utanmadan - 0.11 e revize olmuş zararlara doymadı, Opb sattım yakında tüm kağıtları sadece acc kaldı yakında onu da satıp full ppf yapıp inzivaya çekileceğim. Piyasalar bitmiş dolar mevduat takılmak en güzeli.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YAC fonu inceleyin mutlaka ben alacağım
Belki tüm paramı YAC fona atarım güvenli bir liman. yıllıkta da %20 civarı para veriyor.
Hissede %100 oldum..Ekranı kapatıyorum..
Ben hemen 25K alım emri verdim YAC için. Güzel bir fonmuş, nasıl fark etmedik şu ana kadar acaba
YAC iyi görünüyor, şimdi o pasta grafigine bakınca yabancı hisse ve türev önemli bu fonda sanırım. O zaman yabancı piyasada düzeltme olmayacaksa alınabilir diye dusunuyorum. O yuzden bekleyecegim. Belki de duzeltme falan olmaz ama olsun.
Getirileri güzelmiş. ☺
TTE ye göre uzun vadeli tercih edilebilir mi?
Yac satış Valor +3 yine de değerlendirilebilir. . Bende gak ve zpc var 1 ay once almıştim fena değiller.
Son zamandaki getirisi eurobond ve yabancı hisse fonlarından gelen katkı ile yapmış.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beceriksiz GPG den bin kat iyidir YAC ama kendimiz sepet de yapabiliriz tabiki
Dolarcilarin dediği gibi BISTşelale
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında biraz BİST ten uzak olup yabancı hisse senetlerini az bir oranda içeren fonları da gözlemlemek lazım sanırım. Bu aralar o tarafta yukselis olması sebebiyle. Tabi bir yandan her an düzeltme olabilir diye diye düşünerek. ☺
Karmaşık fonlardan dilimiz yandı bu ara ☺ ( te3) şöyle iki veya en fazla 3 değişkenli fonlar iyi olabilir aslında.
Yeni oyuncagımız YAC oldu yoldaşlar ;) 30k bastım şimdilik
AFT de vergi yok değil mi? Hisse senedi fonu
ben de kardan zararla MAC'dan bugün çıkıp %90'ıyla (yedek şarjör PPF'lerden) YAC'a girdim, bol kazançlar...
Kendi sepetinizi oluşturmanız daha uygun olacaktır.Yac içerisinde hisse senedi fonuda mevcut.Son dönem getirilerinde katkısı büyük.Endekste düzeltme başladıysa negatif yönde etkisi olacaktır.Hisseler koç iştirakleri temettü haberleri etkisiyle düşüş yaşamadılar.Ama düşmeyecekleri anlamına gelmez.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GPG çok kötü yönetiliyor ama yönetici twitter'da tehdit etmiş, yorum yapanları engelleriz diye. Fonun %70'i repoda kalan %30'la da eksi getiri sağlıyorlar.
Bence hisse fonlardan kaymaklı getiri dönemi bitti.koronavirüs siyasi belirsizlikler ve nisan ayında yenirden başlayacak s400 hikayesi vs.kendimize yeni ve stressiz limanlar bulma zamanı geldi.aylık yüzde 2 garanti getiri bi yer bulup demirlayeceğim.ne la bu hop indi hop çıktı.mevduatçı adama ters bunlar .bize göre değil.başlıycam hissesine de fonuna da
Cahile lat anlatmak zordur arkadaşlar..119200 ün önemini anlamamış hamster..
Kırılınca ne olduğunu gördük..Defalarca söyledim, 117 k net stopumdur..Eğer bu seviyelerden risk almayacaksan ne işin var piyasada..
Altın’dayım yoksa bir parça alırdım bu seviyelerden.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi