Evet bütün dünya etkileniyor süper gücün tatillerinden. Demek ki neymiş atıp tutmayla realite`de süper güçlü olunamıyormuş.
Printable View
Hani şu formasyon vardı ya.. İhtimal dahilinde olan muhtemel formasyon..
Bir daha baktım da..
Anayasa değişikliği lafları edilmeye başlamış, flamanın sapı oluşmaya başlamış.. Teklif metni oluşana kadar..
TBMM'de görüşmeleri başlamış.. Flamanın sapının tepesi oluşmuş..
O günden sonra da, flamanın dalgalanan kısmı oluşmuş.. tam da kritik cuma günü ucu olumuş gibi..gibi..
Valla kimler yapıyorsa bunu... nakış gibi işliyorlar..
Flamanın ucundaki sıkışma noktasındayız..
Ya aşağı - ya yukarı... kıracak...
Kırarsa sert kıracak.. :) gibime geliyor..
Ahan da grafiği.. En yalın haliyle.. :oleyo:
http://i.hizliresim.com/V0zPBZ.png
Başımıza piyasa uzmanı kesildin ya BORA YAŞAR,
Helal olsun sana..
Ama senin bildiklerin yanıldıklarının küp kökünden daha küçüktür.. :oleyo:
Doların bu hafta içindeki en düşüğü 3.6429'dur..
Ahan da bu da resmidir..
http://i.hizliresim.com/YDENl6.png
İnternet bankacılığında 0,50 ila 1 TL arasında fark verildiği bir ortamda neyi tartışıyoruz...:)
Çin Kuzey Koreye olan uçuşları durdurmuş..
Hava sahası bu, boru değil..
Belli olmaz..yarından itibaren belki Tomahawk'lar..
Ağır bombardıman uçakları, bombaların anası, danası vb..
Hava sahasını kaplarlar..ne olur ne olmaz..:)
Alıntı:
Çinli havayolu şirketi Air China, Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'a uçuşları geçici olarak durdurdu.
Çin Merkezi Televizyonunun (CCTV) haberine göre, Air China, Pyongyang'a uçuşları 17 Nisan'dan itibaren askıya alacak.
Pyongyang'a son uçuşun bugün yapıldığı belirtilen haberde, şirketin uçuşları niçin askıya aldığı ya da tekrar ne zaman başlatacağı konusunda bilgi verilmedi.
Dostum birde bu adamın sağı solu belli olmaz diyorlar..
Putin'in Suriye'de karizmayı iki paralık etti..
Şimdide tweet'inde Rusya'ya barış mesajları gönderiyor..
Bipolar bozukluk belirtileri...:kahkah:Alıntı:
Things will work out fine between the U.S.A. and Russia. At the right time everyone will come to their senses & there will be lasting peace!
Geçen gün bir arkadaş "dolar hacmini nasıl görürüz" demişti, bu da aynı hesap. Göremezsiniz, bilemezsiniz. Bin tane platform var, hangisinde hacim ne, min-max ne nasıl göreceksiniz? Hepsini toparlayan bir sistem yok. Reuters dealing ve forex ekranları "en yaklaşık" sonucu verir ama kimse tek bir ekrandan bakıp da kesin dibi göremez, az da olsa farklı fiyattan işlem geçen başka ortamlar olabilir.
Bence de değil.
Sadece başlığa gelip de günün dibini 3 saat geçtikten sonra kendi alım yeri olarak anons edenleri sembolize etmek için işaret ettim.
Ben doğrudan piyasayı yakından izleyen bankaların hazinesinden alamadığım bir fiyatı internet bankacılığından almak....
Neyse...
Dert değil. :)
Dert.. dert aslında.. ama senin derdin..
O kadar alışmışsın ki birilerine laf çakmaya.. :Sad:
Birisine laf çakayım derken, herkes sana laf çaktı.. :oleyo:
Kestirip atıyorsun.. Neyse diyerek..
Buradaki onlarca insan.. sen bu yolları bilmezken, kafasını kaldırmadan ekran takip ediyor, o yollardan ikinci, üçüncü kere geçiyordu..
Yazdığına dikkat edeceksin.. Alem sanal da olsa, geçmişi insanın peşini bırakmaz..
Tmm..
Bu veriler günlük traderlar için, alıp satmayanlar, ne olur ne olmaz deyip saklayanlar için anlam bile ifade etmez. Nasıl ki Jölelinin VF ile borsayı şahlandırması akıllı olanlar için alış yönünde bir anlam ifade etmiyorsa abidik gubidik Dolar hareketleri de trader olmayanlara bir şey ifade etmemeli.
Aynen hocam bu adam sorunlu ve bunu herkes daha ilk günden söylerken ben acaba dedim ve yanıldım, aslında görünen köy kılavuz istemiyormuş, ama ben adam ekonomi ağırlıklı gideceğim Rusya ile barış yapacağım falan dediğinde hali hazırda var olan sorunlara daha barışçıl bir çözüm sunarlar diye düşünmüştüm ama hepsi boşmuş, bari bu dengesiz dünya savaşı çıkarmasa diyorum, malum daha adam koltuğa oturmadan bazı yorumcular bu tarz söylemlerde bulunmuşlardı...
İng döviz al-satı ingfx isminde bir uygulamasıyla yapıyor. Siz alacağınız miktarı giriyorsunuz o anlık değişen oranlar veriyor, oranı beğendiğiniz an "teklifi 10 saniye dondur" tuşuna basıyorsunuz. 3.6450 bana özel bir oran değil, hatta ben aldıktan sonra bir miktar daha düştü, almak için acele mi ettim diye düşündüm bir ara.
Gölde Kara Kuğu göründü. Tedbirinizi alın.
ABD, Eğer Kuzey Kore Nükleer deneme yaparsa, Kuzey Koreyi vuracağını söyledi.
BREAKING: U.S. is prepared to launch a preemptive strike against North Korea if it carries out a nuclear test, American officials say - NBC
yandaş adil gür 60 evet demiş
1 kasım ı tek bilen kişidi.
ya seçsise güveniyor ya da doğuda Barzani ile yapılan eyalet pazarlığına..
tablo çok açık ilerde çocuğunuzdan utanacağınız bir yanlışa imza atmayın arkadaşlar.
biste göre hayır 1 adım önde göründü . buna istinaden az poz aldım. umarım ülkemizin geleceği için hayır çıkar.
Olmaz..kabul edilemez..Tanrı'nın yarattığı en büyük istihdamcıya yakışmaz..:)
Alıntı:
ABD'de TÜFE Mart'ta bir yıldan beri ilk kez düştü.
ABD'de TÜFE Mart ayında aylık %0.3 düşerken, yıllık bazda beklentinin altında arttı .
ABD'de tüketici fiyatları Mart ayında Şubat 2016'dan beri ilk kez geriledi ve enflasyonun sadece kademeli olarak arttığını gösterdi. ABD Çalılşma Bakanlığı'nın verilerine göre TÜFE Şubat'ta %0.1 artış sonrası Mart ayında aylık %0.3 düştü, yıllık bazda %2.4 arttı. TÜFE geçen ay yıllık %2.7 artmıştı.
HADİSTE ŞÖYLE DER:
"Nefsine hakim olamayıp hazırdan diyen her millet eninde, sonunda çöküşü yaşar."
unzaptableâ€* @LOmecha:
Merkez Bankası net rezerv 11 ayın en düşüğünde. 29.99 Milyar Dolar..
Eşik kırıldı... Erken seçimi aklınızın ucuna getirmeyin...
http://i.hizliresim.com/z3pMjD.png
zaten S&P500 e saTIS için neden gerekliyrdi
http://i.hizliresim.com/m3Nqo0.png
DAX a da satış gerekli aşırı pahalılar her ikiside
DAX:
http://i.hizliresim.com/1L7A51.png
DOLAR/TRY uzun vadeli
:
http://i.hizliresim.com/qbNq5d.png
XU100 için 3 lü tepe formasyonu Nasıl 3lü dip oluyorsa 3 lü tepe de dönüş sinyalidir.
http://i.hizliresim.com/JaWbbo.png
Pazartesi oluşan üçgenin ilk hangi tarafını kırarsa orası fake dir.
3,685 ten
bir anda
3,665 e kadar düştü
nedenki
Trump küreselci güçlere yavaş yavaş teslim oluyor. Kuvvetli dolar sürdürülemez..Aslında militari bir güç olan ABD nin en büyük ihracatı dolar. 2008 krizinde türev piyasalarında oluşan 1.5 trilyon dolarlık toksik varlık sümen altına süpürüldü. Bunlar banka bilançolarında hala aktiflerde ancak FED tarafından Lehman Brothers batışından sonra hazine tarafından teminatlandırılarak FED bilançosu 4 kat artırıldı. Fed üyelerinden birisi FED faiz artırmaktan önce ayağını gazdan çekmeli dedi. Son üç ayda 297 milyarlık bir para basma söz konusu. Hükümet bütçe borç tavanına haziranda ulaşacak bir ABD nin yeni bir Q para basaması konuşulursa şaşırmamalı. Esasen gazino ekonomisine benzeyen dünyanın bu en büyük ekonomisi sanki bir kırılma eşiğinde. Neden enflasyon oluşamıyor ? Çünkü basılan paralar halka gitmedi. 8 küreselci büyük bankanın bilançoları düzeltildi. İşsizlik verileri part time çalışanların verileri eklenince düştü.Trump ın seçimi almasındaki en büyük nedende bu geniş kitledeki memnuniyetsizlik....
Para birimimiz bile FX'cilere oyuncak oldu ya.. Ne diyeyim artık.. :(
Ülke refaranduma giderken genel görünümü şöyle değerlendiriyorum ; Reel kur endeksinin bu belirsizlikle artan tansiyonla birlikte değer kaybetmişir. Refarandum sonrası sular seller durulunca bir miktar değerlenme olsada piyasa hükümetin ekonomiye eğilip eğilmediğini gözlemleyecektir. Bu arada hangi sonuç çıkarsa çıksın belirsizlik ortadan kalkacağı için Tl.de değerlenme olacak. Yerliler bu kadar dolarizasyon olmuşken, yabancı çıkacaksa bunları panikletip doları aşağı sürüp toplamadıkça dolarda alıcı borsada satıcı olmayacaktır..Merkez bankasını şayet enflasyon rakamına varmış olan geç likidite de bir gevşeme yaparsa piyasa bunu affetmez. Piyasa ile Merkez bankası arasında bir dans 2-3 ay gider. Banka bilançolarında geçen seneye göre ilk 3 aydaki yüzde 80 artış ve otomotiv sektöründe görülen tarihi artışı yabancılar kolay terk etmeyecektir.
Siyasal gelişmeler eğer aleyhde olmazsa bu yıl ekonomide kayıp olmaz. Ancak ne olursa olsun bizim gibi ülkeler kırılgan ve ön görülebilirliği çok zor. AB çıpası çok önemli. bu konuda bir kayma olursa yabancılar affetmez. Seviye ne olursa olsun satarlar.
Fx Fx de 3-3,95 hareketi 100:1 kaldıraç ile yapıldı gün içi işlem hacmi 20 milyar '$ a o vakit dayanmıştı kimse bunu kabul etmiyor şu an 10 milyon $ alsan 2 krş zıplatırsın sen ikinci bir 10 milyon almak istediğinde 1+2 krş daha pahalı alırsın alış kesilirse 2 krş aşağı gelir senin yeniden almanı bekler bir nevi algoritmik yazılım bunu yapar, trap kurar av-Avcı mantılği- tam genç işi bu iş heyecan ve adrenalin var- ben doları ABD bin prestij kaybettiği an almayı yeğlerim yoksa beklerim yada avro ise Avrupa birliğinin dağılma anı zirve anı avro o gün dip yapar yada sterlin EU dan çıktı az sendeledi dip yaptı döngü sonsuz herşeye uygula soya fasülyesi şeker.ve petrol zengin ol bunun için enerji lazım 50 yaşında birinin kanı yoğun olur damarlarda yavaş dolaşır sabah 12 de kalkar piyasayı kaçırır gece 05:00 da yatar yarın için plan yapar uyanamadığı için o da yatar ifırsat kaçar yazı çok uzun oldu sıkılmadan okuyabilirsen pes doğrusu :he:
12:00 uyanan ve 05:00 uyuyan kişi benim başkası üzerine alınmasın :)
3,71 lerde dolaşıyor.
Tıfıl - Kro gerginliğinden olabilir.
Arkadaşlar doların gün bitmesine ramak kala yaklaşık 4-5 kuruş birden hareketlenmesine neden olan olay nedir? Bilen var mı?
23:45 te ne oldu ki?
http://i.hizliresim.com/R0pvQn.png
+ şimdi gördüm..
https://twitter.com/LOmecha/status/852992363811270662
teşekkürler jackie . sen bir meleksin. çoğu take/profit olmuş. kalanı pazartesi kesin take/profit.:whistling:
nasip diyelim . :ok: