6 aylık kar beklentiniz nedir acaba sayın 1event ?
y.t.d.
Printable View
https://dapyapi.com.tr/12-kilometrel...e-rakip-olacak
dap yapı sayfasında ziya bey 4000 kapalı alandan bahsediyor
3000 konut (yaklaşık 1000 adet polhoya)
1000 adet ticari alan (yaklaşık 340 adet polhoya) paylaşım bu şekilde ise;
bugün sarı sitede pendikte konut fiyatlarına bakınca
bana mehmet yazir beyin fiyatları hiçte afaki gelmedi
Projede sadece konut ve dükkan olmayabilir. Otel, hastane, avm gibi güzelliklerde yer alabilir Diye düşünüyorum ama yinede rakamlar abartılı bence. Tabii inşallah öyle olsun sıkıntı yok benden yana
Normal bir firma olsa x10 çok normal. Polisan bir holding. Muaafillerne bakınca çok da show beklemiyorum. Nırmalde 40 derdim ama 15 olsun yeter bu sene. Belki de ağustosta kriz çıkar bu 900 cds le borsa 100 bine düşer ski tutarız ayrı konu. Ülke daha ne kdr bu saçma yönetime dayanır görücez. Avrupa bile hala faiz arttırsın bizim kainat imparatoru efendi hazretlerimiz ortadoğu çamuruna saplanmış öngörüsüzlüğüyle hala faiz desin. Göreceğimiz varmış…
Arkadaşlar burada şu aralar en ufak bir tartışma istemiyorum. İşimize odaklanalim traderkemal yazını degistirirsen beni mutlu edersin.
Kemal o dediklerinin hiçbiri olmadı. Uzun uzadıya cevap vermeye üşendim.
Zengin parasını döviz korumalı mevduat ve diğerleri ile zaten katlıyor. Paradan para kazanmanın kralını bu dönemde yaşıyor. Üstüne neredeyse bedava olan tl kredi kullanabiliyor. Zengin hiç bu kadar zenginleşmedi. Fakir de fakirleşmedi. bunu daha detaylı yazma gereği duymuyorum. Yobazlar dışında herkes bunların farkında.
Deniz satmaya başladı patron mu acaba? Bir anda taradı maşallah
Deniz patron mu :)) mi16 her gün bu sayfadasın yıllardır bu hissede ve bunu bilerekmi yazdın !!?!!
Cevabına göre acıklamasını yapıcam üşendim şimdi yazmaya boşuna ugraştırma:)
Ak ve deniz den paket satışları oluyordu. Herşey olabilir 2+2 4 etmiyor borsada . Ama az verdi bu sefer 600 belki birisi basıp çıktı. Herşey söylenebilir. Sadece tek tuş satınca enteresan geldi. Boş muhabbet işte takılıyorum ekran başında. Millet denizde yüzsün. Biz polho yu takip edelim
Neyse yorumu değiştireyim tartisma ortamı olmasın yine, sadece şunu soyliyeyim tweterda yazmak ne kadar kolay ya yazdığın tutmasın sil, yazma yazdım de sonra altı kapalı şekilde patrona yönetime hakaret et ohh mis
Yeni reçine fabrikası açılışı için belki cumhurbaşkanımızın uygun takvimi bekleniyordur.Tahıl müzakereleri sonucu tahıllar Türkiyeye getirilip buradan satışının yapılacak olması belki istanbula en yakın büyük limana olan talebi artircaktir.
Daha dün gibi aklımda dibi 2.50 olan hisseye 2.60 tan izli mermi (ilk alım) attığımda buraya yazdığım, 2.80 den tamamen girdiğimi yazdığım. Elime gecenlede sürekli eklemeler yaptığım. Şimdi benim dediğim zamandan beri elinde tutanlar %100 karda ne mutlu bana
Ne demiştik "bu sefer ky de kazanacak lami cimi yok"
Bizim gibi 2 senedir bekleyenleri değil sonradan gelenleri tebrik etmek lazım. Biz ceremesini çektik onlar yaşıyor valla. Maliyete gelsin diye bekle dur işin yoksa. Sonradan elde etmenin şöyle bir dezavantajı var belki, aldığı malın kıymetini bilemediği için satabiliyor erkenden. Biz ise çektiğimiz ceremenin karşılığını almadan yakasını bırakmak istemiyoruz. Ben şahsen bu sene 15 olsun anca satarım. Onun haricinde satma şansım yok. Belki buraları arayacağız ilerde ama o riski almak zorundayım.
Düş mk düş
Ver gelsin 5 liraya alırım
İstediğin kadar düş içimde zerre korku yok. Ben bu hisseye 6-7 için girmedim ki düşüyor diye takilayim.
Korkmuyorum çünkü:
Neleri beklediğimi biliyorum.
Niye beklediğimi biliyorum.
Bu sadece Dap muhabbeti değil Dap bu hikayenin sonu değil Dap sadece bir baslangiç. A4 e döksem 12 punto ile 2 sayfa yazarım en az polhonun geleceği hakkında.
Ben şirkete patronlarından daha bile fazla potansiyeline güveniyorum onlar farkına varmazlarsa çocukları farkına varacaktır. Ama güzel bir kadro kurmuslarken Tolga bey, hacıkamiloğlu gibi güzel background u olan kişilerle gömlek değişimine gitmisken bu hisse fiyatına elbet yansıyacaktır. Toplantıda da söyledim biz polho yu geleceğin Sasa si olarak görüyoruz diye ama buraya unsur isteyenlere unsur atacak değilim çünkü;
Bu hisseye inandirilmislarla yola çıkılmaz bu hisseye inanmislarla yola çıkılır.
Konut fiyat endeksinde artış yıllık %145,5 oldu
Ben unsurcu arkadaşın sorusunu önemsiyorum. Çünkü inanmaya değil bilmeye ihtiyacımız var. Cevap ise sallamaydı elbet. Beklentimiz var ayrı konu. Keşke temel analiz hep çalışsa da herkes zengin olsa.
Maliyeti düşük olanların rahatlığını anlayabiliyorum.
"Onun için diyorum ya inandirilmislarla yola çıkılmaz inanmislarla yola çıkılır" diye.
İnanmak için bilinçli bilgi (araştırarak öğrenmek) gerek, inandirilmak için ise bilgisiz olmak yeterli, yani buraya yazsam okusanız bazıları icin yeterli ama dediğim gibi bana inandirilmis adam lazım değil inanmış adam lazımki araştırıp yeni şeyler bulsun. Malesef 3-5 kişi hariç kimsenin o taraklarda bezi yok :)
Kaçır oğlum güzel havaları süründür dur aq
Bu şirketin olması gereken piyasa değeri ne bilen var mı. Ben ona göre hisseye ucuz veya pahalı diye bakarım, içinde insan varsa pahalı, içinde insan yoksa hisse fiyatı uçmuş, yatırımcı nasiplenmemişse kıymeti varmı? Herkeze hayırlı kazançlar.
Ucuz olduğunu herkes biliyor arkaşımın dikkat çekmek istediği spek malı almadan götürmez diyor. Alırsa 100 de olur 150 de yeterki büyük bölümünü alsın. Aynı fikirde olanda var olmayanda. Hisseye göre ortama göre değişebilir bu durum. Ama burda 2 yılıdır yapılan akıl dışı bir baskılamaydı, bunun sonunu görmek para kazanmaktan değerli
Ya arkadaşlar Ahmet Bey'in sorusu basit ky ile gitmez diyenlere bende soruyorum "bu hissede ky fazla ve bu yuzden gitmez" diyenler bir el kaldırsın.
ky nin net tanımı nedir ?
misal herhangibir tahtada 100 er lot sahibi 100 kişi mi olsa
yoksa bir kişide 20000 lot mu olsa tahta yapıcı(bu tanıma karşıyım) için daha büyük sorundur.Tahta yapıcı götürmeyecekse hangisini götürmez ?
y.t.d
Piyasamızda sizce spek diye tabir edilen kişi veya kurum sayısı kaçdır ?
y.t.d.
Öncelikle benim görüşüm şu ki borsada ucuz ve pahalı kavramları kullanılmamalı. Pkent ucuz mu? Ulker pahalı mı? İki soru da yanlış? Haliyle olası cevaplar da yanlış. Bizim almistim 2020 kasım başı. 16dan. Dolar 7.66ydi. 4 ay önce zararına satip bunu aldim. Bizimin 2011de halka arzdaki değeri 630 milyon dolar. Tl cinsinden 1 milyar tl. Mesela bi hisse var pddi 500 milyon. Ve atıyorum benim gözümde değeri 2 milyar. Benim de atıyorum 1 milyarim var. Sıkıysa biri pahalı desin. Ben ucuz demezdim ama pahalı diyenin de açıkçı olmasını ümit ederdim. Polhonun ucuzluğunu pahaliligini tartışmayalım. Birimiz varlıkları neredeyse 1.5 milyar dolar der. Bir diğerimiz "bu temettü ne lan? Bi yillik umumi tuvalet parasi" diyebilir. Gerci integral menkuldeki bayanın cfoyla sohbetinde son 1 dkda konuşulan 2 konu vardı. Yildonu itibariyle temettü konusunda bir düşünce. 2.si ise lansmanda tekrar görüşme dileği. Öncelikle 2yj bi görelim. Ucuz diyen ucuz desin. Pahalı diyen pahalı desin. En iyisi bi susalım.