Eline vermek:))
Printable View
Japonlardan sonra İngilizler de tahvil alımına geçmiş.. Yakında pariteyede müdahale etmeye başlarlar. KKM düşünmeliler 😂
XBANK aylık mum bize her şeyi anlatıyor. Sanırsınız alt- coin grafiği
Her gun yeni bir dip yapıyor.
13,13 dedim ancak bunu bir taban la hızlı şekilde falan yapar diye bekliyordum.
13,22 ye devre kesmeden düştü. Artık 13,22 altında 11,80 tekrar potaya girer, yani 0,64 cent artık dibin dibi olmalı..
Ulen tahtacı…. Hayatın yalan
I love bofa👏👏
Putin ağa çek şu petrolü 105 üstüne 🤪
Yazdı muhtemelen…
Biz sektördeki büyüme/ Shell in pazardaki hakimiyetini ve santralin üretimini takip edeceğiz artık. Net borç da azaldığına göre şirket doğru yolda.
Şu geçmişten gelen 70m tl yi tahsil edip, Kap atmamaları çok saçma. Sorsan yazıyor ya finansal değerlendirmelerde derler.
haftaya 2 büyük bomba ile başlıyoruz.
https://twitter.com/chak2006/status/...WXZX_A958Z--fg
Herhangi bir ceza gelmeden adamlar eylül sonu pozları kapatıp, atı alan uskudarı gectikten sonra cezalar geldi.
https://twitter.com/spkgovtr/status/...NkrvLHaQGQbgvQ
Credit ve Doçe haberi fiyatlanıyor olsa, parite çakılır, Abd - Avrupa vadeliler yerin dibine girerdi. Şimdilik öyle bir durum yok.
Ons altında da aman aman bşr fiyatlama göremedim… Global bankacılık sistemi çökse, ons uzaya gider ( Fed ve manipülatörleri karşı koyamaz)…
Petrolü güzel zıplattılar. OPEC + nın üretim kesintisi haberi varmış. Bakalım ne olacak
Bedelli sermaye arttırımı kararı alan Gedik yatırım genel müdürü tv de.. Sırada bu bakiyenin müşteriden tahsilatı var diyor.. İlave tedbir alınmalı diyor
Bir müşterinin diğer kurumlarda aldığı riski ölçemiyoruz diyor. Yanş bu işi çevirenler, farklı farklı kurumlardan limitlerini zorlamış gibi
Sicil bazında takibi gerek diyor.. Önemli
Banka dışı endeks iyi … Bankalar toparlayamadı.
Petrolde de Putin büyük oyunu bozdu.. 85 altı kalıcı petrol istenmiyor
Evren bey kardeşimin sesi çıkmıyor hayırdır.
Sabah gereksiz eksi yap, ordan al %5 şimdi geri %3 ünü ver… Kafana göre takıl
İyi aldılar her şeyi …
Demek doçe- credit batsa, bizim endeks tavan açacaktı