Gösterge kuru neden dusuruyonuz ya.
Printable View
Gösterge kuru neden dusuruyonuz ya.
resesyon geliyor ilk önce petrolü öptüler..
Borsaya bakıyorum ; 25 yıldır aktif yatırımcıyım , Hisse de taşıdım şöyle f/k sı 70-200 arasına çıkan bir tahtam olmadı a.q :kahkah:...Benimkiler en fazla 10 fk yı görüyor :vk:
Detayları bilmiyorum
https://i.hizliresim.com/jxj09og.jpeg
26 haziran vadeli dolar viop kontrati 24 lira, spot kur 23.65. çok ilginç, kalan 14 günde sadece 35 kuruş artacağı fiyatlanıyor, aslinda o da değil, viop teminat faizi o, yani artış görülmüyor kurda.
Bir pislik mi var anlamadım
Bist eksi mi kapatacak nedir, sabah ne güzel uçuyorduk...
Ahmet MERGEN duymuş şimdi onun ağzından yazıyorum farz edin,
Yaw arabanın bi yağına suyuna bakmak lazım, motor hararet yapmasın deye biraz dinlendirmek lazım, benzin de alalım hep 4000 devirde kullanmak olmaz biraz gölgede dinlendirmek lazım.
Ahmet MERGEN e yukarıdaki laflarla hızını alamaz, bunlar onu kesmez aynen şöyle devam eder, yaw arabaya pasta cila da yaptıralım, olmadı triger değişelim bi de kuaför yaptıralım .
Adam borsacı değil oto sanayide usta sanki.
B... kunu çıkarmasa iyi deyecem de olmuyor illa çıkaracak.
Kıssadan hisseler, pardon bist ten inciler.
Vakıf katılim 22.93-26.91
Ziraat katılım 20.01-28.16
Bunu gören yabancı her şey normal deyipte gelirmi ?
Alıntı: no comment.!!!!
Ekonomi Yönetiminde Yetki Kaosu:
Mehmet Şimşek Bir Topal Ördek mi???!!!!:oleyo:
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Bana sanki MŞ 3 ay dahi görevde kalamayacak gibi geliyor...
Dağ fare doğurdu
Çocuk ölü doğdu
Dereyi görmeden paçalar sıvandı
Gibi atasözleri mevcut durumu çok güzel özetliyor da;
Benim aklıma yatmayan olay Hırsız dedikleri adama neden ihtiyaç duydular , hırsızlıkla suçlanan adam neden bu görevi kabul etti; Ben bu işten pek birşey anlamadım...Yoksa herkes son bir vurgunun peşinde mi!!!!!!!!!!
Anlayan bana da anlatsın!!!!
📌Renault Clio, Taliant, Captur, Megane Express Van👉 %12
📌Renault Austral👉 %21
📌Honda Civic, Jazz, HR-V, CR-V, City, Accord👉 %12
📌VW Amarok, Caddy, Caddy Cargo👉%13
📌Peugeot 208, 2008, 308, 408, 5008, Rifter, Partner Van👉 %8-9
📌Opel Corsa, Astra, Crossland, Mokka, Grandland, Combo👉 %5-8,5
📌Citroen C3, C3 Aircross, C4, C4X, C5 Aircross, C-Elysee, Berlingo👉%5-8
Geçen bir sokak röportajında adam diyor ki cebinde 50k telefon var ama kontör yükleyecek parası yok
Şimdş altımızda milyonluk araçlar var ama kasko ,trafik ,MTV ,benzin Muayene, periodik bakım derken cebimizdeki tüm nakiti söğüşlüyorlar a.q
Bir arabaya binmek için ne kadar bedel ödüyoruz arkadaş ...
Diğer garip olan şeyde araba yaşlandıkça maaşallah Şarap gibi fiyatı sürekli artıyor...
Memleketin çivisi çıkmış....
Ülkede finansal matematiğe dair ne varsa işlemiyor. En dandik kripto bile daha öngörülebilir durumda . Hayır gidip kumar oynasan daha güvenli. Birisi zar atar 5 gelir ,gider 6 atar kazanır. Kuralı, nizamı belli . Kazanmak için ne yapman gerektiğini bilirsin En azından.
Altının onsunu o kadar uğraşıyorlar.1900 dolarlara getiremediler.
1950 civari istasyonda bayağı inen olacak.Ondan sonra önü açılacak tahminim.3-4 ay sonra durum felli olur gibi.
Dolar haftalikta doji olustu.faiz artarsa buraai tepe olabilir.
bu gece nöbetçiler salmadilar
Faiz artınca mbsın kasası eksiden mi çıkıyor
Bir şekilde döviz düştüğünde , bazı hayınlar, iç mihraklar ve kürtajcılar döviz almaya hücum edebilirler. Neyse hayınlara inat diş dolgularımı yaptırıp, diş taşlarımı temizletip geleyim. Ordan da aile hekimine geçip aklıma gelen lazım olabilecek ilaç ne varsa yazdırayım. Suriyelilerin yanında kendimi aptal gibi hissettim iyice, gss ödediğim sağlık sisteminden sonuna kadar faydalanacağım artık.
Faiz artınca kasa eksiden çıkmaz kasa her zaman eksiydi kasanın eksi olmadığı bir zaman olmadı Faiz artınca ortaya çıkacak olan durum şu net bir artı değer çıkacak bu artı değer üzerinden tüketim hızı yavaşlayacak tüketim hızının yavaşlamasıyla krediler azalacak krediler azalınca borç ödeme miktarı artacak Ve arkasından diş kaynak gelecek doğal olarak hiç borçlanma senedine Bu da stabilizasyon getirecek Başka bir şey yok yani hep olan hikaye
Yani klasik acı reçete. Resesyon, iflaslar ve işsizlik. Tabi bu kez süreç normalden çok daha uzun sürecek. Siyasi irade buna ne kadar dayanabilecek emin değilim. Artı, 20 yıl önceki ülke yok. Hem ithalat ve dövize olan talebi kısmak, hem de gerekli dış kaynağı bir otorite (IMF) olmadan çekmek pek kolay değil.
Bende merakla sürecin nasıl ilerleyeceğini bekliyorum. Ama çok sancılı olacak bundan eminim. Maalesef orta vade de başarısız olma ve/veya yarı yoldan 180 derece dönülme ihtimali pek kuvvetli.
Özelleştirmeler, artık elde ne kaldıysa, son hız yeniden başlayacak. Yabancıya gayrimenkul satışı son sürat devam edecek. Hatta burada Kanal İstanbul çok önemli olacak. Dövize en kolay ulaşım yollarının hepsi denenecek.
Kur kısmı çok hassas. Kuru dengede tutmak çok önemli. Döviz ucuz kaldığı her an talep patlaması yaşanacak. Enerjiyi ithal etmek zorundasın kamu olarak. 250 milyar USD ihracatın var. Bunu yapabilmek için çok ciddi ithalat yapman lazım bunu kesemezsin. TL ye ulaşım. Afedersin sistemde pok gibi TL var. Öyle bir genişledin ki, bir kesim parayı koyacak yer bulamıyor. Dövize talebi TL ye ulaşımı zorlaştırmakla kesmek hiç kolay değil artık.
Yani yüksek faiz, düşük kur işi biraz yaş. İnsanların tüketimini kısmak hiç ama hiç kolay olmayacak.
Yani misal benim mevduatıma yüzde 40-50 faiz vereceksin, aynı dönemde kur sabit kalacak ya da yüzde 10-20 artacak. Sonra da ben tüketmeyeceğim ithalat yapmayacağım öyle mi? Üretici ithale yüklenip stok çalışmayacak?
Kendi elleriyle yarattıkları tüketim toplumu, ithalata bağlı ihracat sistemi var elde. Çok ciddi zengin 15 milyonluk bir kitle var. Bu canavarı durdurmak, değiştirmek hiç ama hiç kolay değil.
Ülkede tüketim krediyle, kredi kartıyla ek hesaplarla yapılıyor. Kimse mevduatına dokunmaz kolay kolay. Karta taksit, ek hesap vs bunları engellersen( tamamen kalksa daha iyi ama çok yüksek faizde olur) tüketim kısmı hızla iner diye düşünüyorum.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi