https://youtu.be/fnH48WcDu0c?feature=shared
Printable View
Kilis'te TSK'nın elden çıkardığı kamyonları satın alıp hala askeri kamyonmuş gibi kullanan ve bu şekilde sınırı kolaylıkla geçip Suriye’den 7 ay kaçak göçmen kaçıran çete yakalandı. (Barış Terkoğlu)
Türk İş
Açlık sınırı Mayıs'ta 18.969 lira yoksulluk sınırı 61.788 lira oldu.
Mayıs ayında gıda enflasyonu aylık bazla %7,02 yıllık bazda %83,06 arttı.
Bekar bir çalışanın aylık yaşama maliyeti Mayıs ayında 24.609 lira oldu
TEB Yatırım, #ASELS için hedef fiyatını 72,72 TL'den 92,15 TL'ye ve tavsiyesini TUT'tan AL'a yükseltti.
Getiri Potansiyeli: %54,6
Emre bey Aselsan demişken fikrinizi sormak isterim orta uzun vade
RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Suyun içinde kavga eden borsacı çiz dedim pek kavga gibi olmamış
Ek 30233
son bi dip ve sonra yokarı galiba beyler....
şimşek demeç mi veriyor......Vay vay vay......bir alım gelirse....kimse almaya yetişemez.....of of büyük paranın gücü......istediği yölne sürüyor......
Cumhurbaşkanı Erdoğan Efes-2024 tatbikatında: Türkiye teröristan kurulmasına izin vermeyecek
TCMB: KKM'de zorunlu karşılık düzenlemesiyle 550 milyar TL çekildi
Cesede tekme atıyor
Anlamsız
Yukarı gelmeli
hacim aşağıda kaldı doldur boşalt yaparak hacimi yukarı alıyor yön yine 16.30 dan sonra belli olur bana göre
11942.................şort açtım..
Bloomberg'e bilgi veren kaynaklara göre Türkiye, yasadışı para akışını engellemeye yönelik hamlelerinin ardından FATF'in "gri listesinden" çıkmaya çok yakın- Bloomberg News/Yılmaz
bu haberle zıplatıyorlar
haziran ayı içinde RTE dahil olduğu ABD gezisi vs konuşulur , veya telefon görüşmeleri vs olmaya başlarsa bu süreci olumluya çevirmek için yapılan çabalar başlamış olarak kabul ederim katalizör olarak kullanırım oyun planımda.
Ama dün grup toplantısında Rte sert konuştu ABD için.
Tabi burada denge çubuğu şimşek baştan beri nasıl geldiği ile ilgili düşüncelerimi yazmıştım.
pıst 100 yukarı hareketi için altı dolu katalizör gerekli cılız haberlerde sadece tepki olarak kalır benim gördüğüm.
Tepeyi bide ben isaretliyim:)
Vakıfbank trade çöktü son 1 saattir bende
Ba,i kurumlar a saldırı olmuş,
Bunlar anca böle elin şeyiyle bu kadar oluyor, amk ****lerini ikametini bilem çıkartırlar
Longu bozamadım gitti vakıfbank yüzünden,bu iyi olmadı cok guzel gene tepmiş yakalayamadım.
Ne kadar ilginç oynak bir piyasalı günlerden geçerken aracı kurum ve bankalarda matriks üzerinden kaput :)
SPOT da gene BofA satıyor İs Yatırım ve Piyasa karşılıyor ama Global Yatırım en iyi satıcı olmuş, kimin malını satıyor acaba!
https://i.hizliresim.com/n3q1d1b.PNG
Sokm yeniden almaya başladım.
1.çeyrek bilanço iyi gelmedi....Ben orta vade için alıyorum...Düşerse de alacağım...
@bearbull yeni vade hisselerin faiz farkını koyabilir misin?
Hakan Kara
@ali_hakan_kara
·
1 sa
Dün itibarıyla net rezervler pozitife geçmiştir. Hayırlı olsun.