https://www.linkpicture.com/view.php...bdeb4747553821
Printable View
böyle sıkıcı , depresyon piyasa olmaz olsun:28:
piyasa gayet güzel, neresinde depresyon var, short açanda olabilir.
evet çok doğru sayın cumhur başkanı diline hakim olabilecek mi nefsine hakim olupta böbürlenmeyi brakacak mı gerçekten millette bilmiyor yabancıda kaygılı.sanki sırat köprüsünden geçiyormuşuz gibi hassas bir durum var.bundan sonra iki yol var ortası yok. ya dış güçler iç güçler lobiler teranesini bırakıp ekonominin gerçeklerine döneceğiz yada bir dilim ekmeğe muhtaç olacağız. ötesi berisi yok artık.
Eger ki söylemlerini eyleme geçirmezlerse ben o zaman çok korkarım işte
güven tamamen kopar bir daha nasıl sağlanır bilemiyorum çünkü bu sefer en tepe konuşuyor bunun üstü yok artık erken seçim beklerim ben o zaman çünkü bizim yabancı yatırımcıya ihtiyaçımız var
tosun paşa gibi olmuş, bu garanti bankasındaki flama çalışırsa çok kelle gidecek. şuan aklı selim bankalara short girer, acığa satar. seansın testere yada sıkıcı olması bundan kaynaklıdır, hangi taraf güçlü ise bunu yapar. rsi 80-90 seviyesine gelmiş. bankalar bir şekilde ya salacak, yada uzun süre dinlenecek.
YKBNK götürüyor bütün bankacılığı. Benden söylemesi engelleyip durmayın.
Ne günlere kaldık, düne kadar cuma günü senet sat dolar al hafta sonu risk olmasın diyen sistem tersini yaparak dolar satıp senet alıyor.
Dıjjj güç te yalan oldu.
Sorun içteymiş... Miş.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
......... .
Deutsche Bank: Türkiye yeni yükselen yıldız mı?
https://www.bloomberght.com/deutsche...diz-mi-2268661
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim 1 usd hedefi olacak bibi duruyor...
Perşembe faiz kararı üstüne rasyo kararı....
İkiside olumsuz olursa bu bankalar çıktığı yere geri döner açık ve net...
Perşembe günü iş iddia oynamaya benzer, ben riskimi o gün azaltacağım....
Bugün yarın iyi olabilir...
Perşembeye kadar çok yükselirse faiz artışında bile önce yukarı çekip sonra gömme ihtimali var....
Uzun vade sıkıntı olmasada kısa vade dökme yapabilirler, dikkatli olmak lazım
piyasada faizler zaten olmuş 14-15 merkez politika fazini buraya çekmeli buraya çekerse zaten kağıt üstünde faiz artışı olacak... ve bu bir iyi gösterge olur ha üstü olursa beklenti üstü geleceği için daha güzel olur. Benim aklıma resin iki cümlesi takıldı
1. merkez bankasının arkasındayız ne karar alırsa alsın ben ( olumlu algıladım ama olumsuz da olabilir)
2. Faiz sebep enflasyon sonuç söylemi ( bu olumsuz) yani şuan kumar oynuoruz gibi geliyor bana) ben karara göre 5,45 maliyetli malın en az yarısını satarım.)
peki merkez bankası başkanının diğer banka müdürleri ile toplantısı da önemli faiz artıracağım siz dolar satın vs demiş olabilir mi.
Invesco Ltd.’en bugün KAP’a yapılan açıklamada Akbank’taki pay oranının yüzde 5’i aştığı belirtildi. Açıklamada*11 Kasım 2020 tarihinde 5.73 TL fiyatından 6 milyon adet hisse alındığı*belirtildi. Bu alımla birlikte*Invesco Ltd.’nin Akbank’taki payı yüzde 5.05*oldu.
https://www.borsagundem.com/amp/habe...mpression=true
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni ekip faiz ve rasyo kararında eski ekibin yaptıklarını yapacaksa, neden geldiler ?
Eski ekip zaten aynı kararları alıyordu !!!
Birşey değişmeyecekse ekip neden değişti....
Ben MB den umutlu değilim ana yukarda yazdıgım durumlar var....
MB piyasayı yine terse getirirse bu sefer çöküş daha sert olur, az buz güvenen kesim kalmıştı onlarıda kaybeder....
Perşembe önemli, zaten kabak gibi açılmış bir MB var, bu kadar riski alırlarmı, piyasayı 3.kez terse getirme yiğitliğini gösterebilecekmi ,Bu yiğitliğin bedelini ödeyebileceklermi göreceğiz....
15.12.2020 vadeli repo ihalesinde faiz %15 ....
6.15 i kırınca belli oldu aşagı gömecekleri....
6 yı kırarsa 5.80...
Ne olursa olsun büyüyelim abi.
Beton sevdası gibi arızası olan biri bir süre sonra yine devreye girer.
Bu sefer %51 beklenti.
youtube.com/watch?v=s0EYOiNJUbI
bir banka hissesi alalım dedik sonuç bu heralde aşağıdaki gapı hedeflemiyordur. Aldığım her hissede bunu yaşamak zorundamıyım. birde en çok merak ettiğim olası faiz artışından sonra bankaları aşağı basar mı bu ecnebiler
GOLDMAN SACHS beklenti %15. Benim kafa kıyak.
isctr artıya geçti, bu hala Yüzde 3 ekside
Geçen hafta MB ye güvenmedigimi ve 3. defa kazıklanmayacagımı söyledim...
Ben gibi düşünen çogunlukta galiba, 2 gün önceden tesbirini alıyor babalar...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafikten analizden bir eğitimim tecrübem yoktur....
Ama bir hisse daha önce dödüğü yerden dönemiyorsa, daha önce geçemediği yeri yine geçemiyorsa, düşüş kaçınılmaz bunu biliyorum...
Akbank daha önce 6.30 lardan iki defa inip 6.14 ten geri döndü, 2 defa da 6.50 yi geçemedi...
Dün 6.46 dan dönünce aşagı gidiş kaçınılmaz oldu, bugün de 6.14 ten aşagı gidince elde kalanlar stop stop stop.....gün içi bir kaç defa denedi 6.13-6.14 ama hepsinde vurdular....
Faiz kararından ziyade rasyo ile alakalı bir karar çıkacakmı bakacagız....
Covid coştu, aşılar gölgede kaldı, bir de MB işi b..k ederse son zamanlardaki çıkış çok kişiyi uzun vadeci yapar....
Bakıp göreceğiz...
Bence çok büyük bir hata yapıyorsun. Bu hareketler YKBNK tavan hareketleri. Aşağı getirince kolay tavan oluyor. Sonra da diğer bankalar tavan.
6,50-6,0-6,40-5,95-6,25 gibi rakamlar görülebilir. 6,22 oldukça önemli bir rakam. Faiz önemli değil. Perşembe günü takas saklama verileri önemli. Gelen yabancı duruyormu ona bakılacak. Bu rakamlar ile flama yaparsa 4,90 dan çıkış bir işe yarar. Şimdilik emin değilim ama 5,85 gibi bir yer kesin stop görülmeli.
Merkez Bankası mutlaka faizi artırmak zorunda.Aynı oyunu iki kere yutmazlar.Artı MB'nın bir itibarı kalmadı ama, iktidar faizi engel çıkarma durumunda dış itibarını kalıcı olarak kaybeder.Ya kurallara uyarsın ya da sistem dışı kalırsın. Şu koşullarda sistem dışına çıkmayı cesaret edemezler. Son kertede her şey olabilir.Faiz artırılacak.Önemli olan oran ne kadar olacak. Pandemi kısıtları olmasa idi, bu kadar geri basamazlardı. Malesef pandeminin kontrolü zorlaşıyor ve ekonominin yavaşlamaya toleransı yok.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek faize yatırımcımızı ezdirmememiz lazım https://bit.ly/38UuQ8w
3 dk önce Tobb da konuşması ve düşüş.....
İki dakika konuşmayın.Vereceğiniz mesajın nerelere gideceğini düşünün.
Akbanktan sıkıldım, isctr ye gidiyorum...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Kızıldağ; MB bu faiz artışından sonra ,önümüzdeki hafta yabancı girişi olur beklentisine girebilir miyiz? Yabancı girişi başlarsa yurt içi döviz hesapları da çözülmeye başlar.Hele bir de net hata noksan kalemine de kimliği belirsiz yüklü para gelirse (öyle bir plan var gibi görünüyor) ekonomi yönetimi ABD yaptırımlarına kadar zaman kazanır mı?.Bu koşullarda döviz nereye kadar gerileyebilir? Bankacılık hisselerinde ocak ayına kadar bir ralli görürmüyüz bakalım.