Y.T.D. yatırım tavsiyesi değildir demek onuda anlamamışsındır sen
Printable View
Y.T.D. yatırım tavsiyesi değildir demek onuda anlamamışsındır sen
Teşfik Müşfik boşverin de, yarından itibaren güzel şeyler olabilir bu hissede...
Onu biliyoruz onda sıkıntı yok başkan... Ayrıca YTD yazdığın iyi olmuş sonuçta haber fos çıktı...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın mı yoksa başka bir gün mü bilemiyorum ama güzel şeyler olabilir dediğine ben de katılıyorum, haftalık grafiği benim hoşuma gitti... O güzel şeyler olurken hissede olmayı umut ediyorum...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
19 nisan genel kurul var iyi birşeyler çıksa bari
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
Ek 18348
Dipten güzel bi dönüş yapmış görünüyor izleyip görelim. destek üstüne atmış kendini dönüş açısı çok güzel bakalım bu dikine hareketi devam ettirebilecekmi 4.74 5.0 ve 5.18 dirençleri var.
Benim incelediğim kadarıyla bu şirketin zarar felan ettiği yok iştirakleri ihracatı ve ihracat hedefleri çok güzel adamlarda yığınla para eden gayrimenkulleri var herhalde parayı buralara yatırıyolar bi katakulle var gibime geldi yakında güzel karlar açıklama olasılıkları görüyorum. defter değeri 10 lira olarak hesapladım. Yanlışım varsa düzeltilmesini isterim
bist düşrerken kanatlanıp düşüyor bist yükselirken sanki ayıp olmasın diye zoraki bir hareketlenmesi var ve şirket kar eden bir şirketken sürekli zarar yazıyor, bu durum karşısında çok muzdaribim, hisseye güvenerek girdim, hisseye sahip çıktım her durumda ama bu hali beni inanılmaz derecede yordu..................... ytd.