https://i.hizliresim.com/Javka5.jpg
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
https://i.hizliresim.com/Javka5.jpg
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çocuklukta yaşanan travmaların izlerini silmek mümkün değilmiş, araştırmalara göre, hem de ne yapılırsa yapılsın... Özellikle de yoksulluğun... Belki de bu yüzden, hatta yalnızca sırf bu yüzden insanlık, yoksulluğun önüne geçmelidir, geçmeyi bilmelidir, önlemelidir. Her ne kadar çocukluk çağında geçmemiş ise de, Silvırla son dansım (darısı 2.xlerde yakalananların başına), son travmam, bu kez, stratejilerimi derinden etkilemiş görünüyor. Ben al, ekle biriktir diyorum, amigdalam:- Iıhh!. asla olmaz!.. Az az al, karı görünce kaç, sonra hevesin geçene kadar tekrarla bu zararsız hareketi diyor... Ben de istemesem de onun sözünü dinliyorum bugünlerde... Artık bu kez farklı olduğunu biliyorum, Şelale Hanım'ın olmadığını da görüyorum, ama nafile!.. En azından, hani şu tutunurmuş gibi göründüğü 1.50-1.60 bandının akibeti net olarak ortaya çıkana kadar... Orta vadede beklentilerim iyi, ancak hareketin sürecini, 1.9x-2.xlerde trene son vagondan binen ortaklarımızın sayısı belirleyecek, son tahlilde... Onları uygun yerlerden dökmeden çok ama çok zor... Bakalım şu 1.5x ile yeni dostlarımızın sinir sistemleri ne kadar sağlam...Bol kazançlar, selamlar, saygılar...
Asla yatırım tavsiyesi değildir...
Ben o trene aon vagondam binenlerdenim zarar buyuk. Bu kagidi unuttum gitti hayatta zararina satmiycam.yokmus gibi davraniyorum suan kendisine😊
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok gibi yapıyoruz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu bir bayrak yarışı adeta... Yaklaşık üç yıl önce de biz binmiştik, Mastori üstadım iyi bilir... Sıkıntı yok, yani!.. Ölü taklidi yapmak ise en güzel çözümdür... Şansınız bol, Allah yardımcınız olsun... Selamlar, saygılar...
Nelerini görmedik bu tahtanın. Ama ben suna takıldım benim zamanım bol sıkıntı yok spek düşünsün bu kağıda sökmez. Eğer 2012 lerde zararına cikmasaydim 5 sene bekleyecekmişim. Dikkatli olmakta fayda var. İnatlaşılacak tahta değil. Benden söylemesi
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.54 kapanışla beraber geçmiş olsun.. yarın 1.60 üzerine atmazsa stoplarım
selamlar,
1.52 yaktı, stop seviyesi 1.48 mi . 1.54 kısa vadeli stop muydu , üstadlarımız yorumlarsa sevinirim.