:bravo::bravo::bravo:
Printable View
Kime yazıyorsun bunları! Bana yazıyorsa n, açık açık belirt. Borsa arz ,talep işidir.sana herhalde silah zoruyla aldırmadı kimse,inandın aldın.benim üzerime geldiklerinde 41 kr a kadar baskı kurduklarında nerelerdeydin?burada 1 TL üzerinde hisseyi överek milletin kanına giren sensin,beduaları alanda sensin.!
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asıl şu Tatar Ramazan nerelerde!
Trafik sigortasi dusmus 480 tl ye 800 lerden ...spek ne yapsin patron ne yapsin...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alttaki grafikte 88-93 bölgesinde, alttan gelen kırmızı çizgi (şu an 81 de gün geçtikçe yükselir), yatay gri çizgi, koyu mavi ve açık mavi ortalamaların olduğu seviyelerde bir konsolidasyon ihtimali bence yüksek.. alttan gelen trend çizgisine cart diye 1-2 günde inermi bilemem tabi ama sanki daha yumuşak bir inişle kırmızı çizginin kendisine gelmesini bekleyecek gibi bir his var içimde..
Grafik Linki;
http://share.matriksdata.com/share.a...05311447177936
.Burada sata sata tahtanın içine eden kimse/kimseler ona/onlara yazdıklarım...bu sensen sanada geçerli.......burada kazanan sensin biz kaybedeniz.....kazanan varken beddua neden bize düşsün....birde malını doğru düzgün satana ne denirki,biz onlara bir şey demiyoruz........biz inandık aldık....gördüklerimizi,inandıklarımızı yazdık.....yazıpta gelenlere mal çakmadıkki, birde üstüne dünyaları aldık...sende senin gibi satanlarda bize teşekkür etmeli...ah buna rağmen beddua eden varsa dönsün başına yıkılsın o beddua.....
Asıl siz bana dua edin. Spek benden aldığı için bu kadar yukarı çekti.ben,80 kr tan vermeye başladım ve ben verdikçe yukarı attı.demekki siz yukarıdan çok aldınız ki bu kadar basıyor.bak spek bana şimdi iztar da aynısını yapıyor. Ben alıyorum o basıyor, o basıyor ben alıyorum. Bu bir savaş ,psikoloji savaşı cesur olmazsan kazanamazssın. Spek kim korkak, kim cesur test eder. Ama siz burada beddua ve küfür ederek ne kadar panik olduğunuzu belli ediyorsunuz.cesaret olmadan başarı olmaz.