https://i.hizliresim.com/VM6YnR.png
Printable View
Teşekkürler Sn.sortac00., şahsen ben ilk defa alış tarafının daha çok olduğunu görüyorum. Yalnız 1 ay önce 3,28 çıkışında ters köşe yapan gedik yine piyasaya çıkmış...
Toplantı sonucu geldi. Benim ilk gördüğüm temettü dağıtımı 21 Haziran Çarşamba günü yapılacak. Ayrıca Şirket kayıtlı sermaye tavanı 100.000.000 TL'den 150.000.000 TL'ye artırılması ve kayıtlı sermaye tavanı izin süresinin 2017-2021 yılları arasında olacak şekilde uzatılması amacıyla şirket esas sözleşmesinin "Sermaye ve Hisse Senetlerinin Nev'i" başlıklı 6. maddesinin tadiline yönelik; Sermaye Piyasası Kurulu tarafından ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığından alınan izin doğrultusunda ekli tadil tasarısının onaya sunulmuş ve kabul edilmiş.
Temettü olayını pek bilmiyorum. Açıklamaya göre temettü sonrası güncellenen fiyat ile işlem görmeye Çarşamba günü mi başlıyor. Temettü ödemesi Cuma günü olduğuna göre en son ne zaman elimizde hisse olmalı?
Sn. sortac00, sizin genel kurul sonucuna yorumunuz nedir? Toplantı sonrası kademeler ne şekilde değişti, paylaşmanız mümkün müdür?
Çok küçük şeylere takılıyorsunuz asıl takılmanız gerekenler başka.
temettünün 21,06,2017 de ödenecek olması çok iyi
%16 temettü verecek kağıdın kimse yüzüne bakmıyor ne hallere kaldık
bugun hacim yüksek hayırdır