Printable View
Alıntı: Originally Posted by sternee ONS düşüşü bu kadar etkili olabiliyor demek ki Ons miktari azdi bu kadar etkilemez Allah bilir hangi dandik hisseye girdiler 300 mk eksi nedir Ppf nin gozunu seveyim Aslanim ist 21 yapmis
Alıntı: Originally Posted by sternee ONS düşüşü bu kadar etkili olabiliyor demek ki Muhtemelen bu yüzden düştü bence de. Dünkü alislar zarar yazdı :rtfm:
Alıntı: Originally Posted by Webster Ons miktari azdi bu kadar etkilemez Allah bilir hangi dandik hisseye girdiler 300 mk eksi nedir Ppf nin gozunu seveyim Aslanim ist 21 yapmis Dün 1000 adet almıştım bugün 3000 daha alacağız Pazartesi ne olacak bakalım :)
Alıntı: Originally Posted by Blackhawk48 Muhtemelen bu yüzden düştü bence de. Dünkü alislar zarar yazdı :rtfm: Hem de ne zarar eksi 300 mk Alıntı: Originally Posted by admustafa Dün 1000 adet almıştım bugün 3000 daha alacağız Pazartesi ne olacak bakalım :) Sanslisiniz ustadim...dusukten aldiniz...
Alıntı: Originally Posted by Blackhawk48 Muhtemelen bu yüzden düştü bence de. Dünkü alislar zarar yazdı :rtfm: ONS'taki pozisyonun değeri 100 K kadar 27 Milyonda 100 K'lık pozisyon bu kadar zarar oluşturmaz bence
Alıntı: Originally Posted by admustafa Dün 1000 adet almıştım bugün 3000 daha alacağız Pazartesi ne olacak bakalım :) Bu kadar kötü şans olur mu, dün 13 bin adet aldım bugün eksi yazdı :)
Alıntı: Originally Posted by Blackhawk48 Muhtemelen bu yüzden düştü bence de. Dünkü alislar zarar yazdı :rtfm: Ustad bist rekora kosarken ons payi dusukken ondan bu kadar etkilenmesi imkansiz...killandim...
Alıntı: Originally Posted by Webster Hem de ne zarar eksi 300 mk Sanslisiniz ustadim...dusukten aldiniz... Şans mı yoksa trend dönüşüne mi yakalandık göreceğiz üstadım Pazartesi belli olacak