Valla geçen hafta 98 si dip yaptı şimdi 2.02 dip yapıp işlem fiyatı 8 9 dan işlem görmeye başladı haftaya da 2.14 leri dip yapacak yatırım tavsiyesi değildir öngörü bu
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Valla geçen hafta 98 si dip yaptı şimdi 2.02 dip yapıp işlem fiyatı 8 9 dan işlem görmeye başladı haftaya da 2.14 leri dip yapacak yatırım tavsiyesi değildir öngörü bu
Stoklar 108 milyon tabi yeni değerlemeler hariç 18,5 milyon tl geçmiş yıllar karı ve 6 aylık kar toplamı 126,5 milyonn yapıyor sermaye 66milyon ytd
Hareket her an başlayabilir....kismet..y.t.d...
Tahta sahibi bilir...2.07 yi geçirmiyor...2.1 üstüne atması lazım...ytd değildir...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi ben biraz aldımya artık lotlarimi almak için surunduruyormu
ya sabır.....................
bu 31 ciden korkuyor galiba spek tahtaya gelince ışık tutulmuş tavşan gibi oluyor
2 nin altına indiremiyor 2.07 üstü kapanış yaptırmıyor. Bu fiyatlar arasında azar azar topluyor diğer taraftan yay gerildikçe geriliyor
Çıkış başlar ise tahminim o ki bu kez 2.67 kurtarmaz daha yukarı fiyatları hedefleyecek. Ben orta vadede 3 ile 3.5 uzun vadede 4.5 ile 6 lira arası bir fiyatlama bekliyorum. Kısa vadede haftalık kapanışı 2.07 üstü yapar ise haftaya 2.50 li fiyatları görebiliriz...
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir