Al gülüm ver gülüm işlemler
Yeni aracı niye geldin spek kardeş
Fk olmuş 70
Ford Otosan değil bilanço
Ama iki mislj fiyattan kim alir
Printable View
Honky hisseye pahalı deyip durma. Borsada hangi hisse tam değerini yansıtıyor. Bu iş algı ve beklenti meselesidir. Pahalıysa ve hissen varsa sat git ve daha bu foruma girme . Hissen yoksa burda kirlilik yapma. Burada çoğu yatırımcı bedelsiz sermaye arttırımı haberi görmeden satmayacak. Bedeli ne olursa olsun bekleyecekler var. İsterse f/k sı 1000 olsun.
Burası forum değil mi?
Siz de yükselecek deyin üstadlar mantıklı olarak
Biz bilgiyle diyoruz düşecek
Bu parayla 8 tane daha alcar şirketi kurulur diyor defter değeri
Daha ne diyeyim anlamadım
Bizi bilen bilir 60 lardan yükselecek dedim yükseldi şimdi de çok pahalı diyorum
Yani düşecek
Ha bu arada bana kızmayın tahta sahibi değilseniz tabi
Yani benim dememle ne düşer ne de çıkar
Ülkenin mali olarak yarısını hukmeden katma değer katan koç holding Sabancı holding pd dd si yarı fiyatına iken pompa ve klima üreten şirketi pd dd si 8 olmuş ise ve birileri hala yükselecek diyorsa bilemiyorum
Mesela süt alacaksın bimde 50 kuruş ucuz diye oraya muz alacaksın 50 kuruş ucuz diye 101 markete gideceksin ama 8 misline gelmiş şirket alacaksın yarı fiyatına koç sabancı holding dururken birde
Aklım almıyor doğrusu
Ytd
Honky sana laf anlatamıyoruz Alarkocarrier bedelsiz gerçekleşmedi burda f/k işlemez piyasa defter değeri işlemez JANTSA f/k 40 defter değeri 16 idi kağıt 990 oldu, bölündü 68 oldu şimdi 88 oldu diyorsun 60 da dedim 10 sene hisse 30-60 arası oldu şimdi 350 yılda 5 kat Jantsa 4 yılda 20 kat gitti, Düşerse düşsün hocam bırak bari bedelsiz bekleyen var sen Koç al Sabancı al bir 10 yıl bekle Ucuz Süt örneği komik yahu Burda adamın 1 süte 20 süt bedava alma durumu var,At hırsızlarına selam söyle eninde sonunda 500 mu olur 1.000 mi mutlaka bölünecek 200 de 100 de Bölünmesi işlerine gelmez.Ha sen alma elinde yok zaten kimseye al demiyoruz Adam 400 den 500 den alanlar bedelsiz bekleyecekse Sen ne ayaksın başka kapıya
Ben zaten pahalı muhabbetini yaptım, ucuz, bedava demiyorum. Speğinin aşırı karektersiz olduğunu defalarca haykırdım. sığ hisselerde f/k, d/d nin çok bir önemi yok bizim borsada. Olsa şuan konya 243 fk da olmazdı. (alcar şu anki fk sı 45) sığ tahtalar bunlar. Keşke şirketler derinliklerini arttırsada, spekülasyona alet olmasa!!! GERÇEK İŞLERİNİ YAPSA!!!! insanları üçbeş lağım faresine yem etmese!!! AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...