Olmaz diğer topik kapalı foto çekme dışında seçenek yok
Printable View
Yaz şöyle,
Hakkımı helal etmiyorum..
Sağlam duruşlu, omurgalı, hakiki devlet adamı kalmadı ki..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gafamda delü sorularla cevap arıyordumya,,
Pazartesi doları baskılayanlar devam edecek mi...
Borsa düşecek mi yine....
Erzurum kongresinde " Ruslar Yeşilköye geldi,İstanbul'u bırakıp anadoluya çekilelim"ciler...
Borsayı bırakıp dolara mı çekilecekler...
YADA "HATTI MÜDAFA YOK SATIHI MÜDAFA VAR...
O SATIH TÜM ENSTÜRÜMANLAR " MI...
SORULAR ÇOK DELÜ ÇOK....
O da bence isin parçası dolarda kipirdama olsa bizde durumdan suphelenirdik. Cok aklıma geldi bir dumen döndüğü ama bilemedim. Böyle durumlarda varantlara bakin sakın varant alin demiyorum varantlara bakin fiyatlara dolar varantina baktım. Piyasa yapıcisının aldığı fiyatin 2-3 kademe üstünde alici vardi. Bu iste bir is var dedim ve çıktı kokusu...
TR de teknik analiz bi işe yaramaz diyince gülüyorlar dı..
Ahana da haber..
Ne tekniği ne temeli..
BOFA ya burada bas bas bağırdık yabancı değil bu diye..
Dalga geçenler olmuş idi..
Yerlisi ülkesine güvenmez dolar da kalırken hangi yabancı ülkeye para sokacak mış dedik..
Sen bilmezsin LONDRA parası o dediler..
Pazartesi normalde taban yemesi lazım borsanın..
Ama canları istemezse 0.50 falan eksi artı da kapayabiliriz..Pozlarının ne olduğunu bilmiyoruz..
Benim anladığım biden le köprüler atıldı..
Önce HDP sonra ekonomideki show ardından istanbul sözleşmesi takkadak yön değiştirildi..
Hala bu ülkeye yabancı gelir eder diyen varsa bi daha düşünsün..
Beni bilenler bilir oyunum badem spor hareketleri ni takip edip ve kendi teknik analizimle oyunda kalıp çıkmak üzerine.
Yalnız son 1 haftada gelişen haberler farklı bir boyut içermeye başladı,
RTE nin iç siyasette bu kadar fazla cepe açması sıkıntı , ya bunun arakasından dış siyasette daha olumlu birşeyler gerçekleşecek yada yön değişikliği yaşayacak.
orta Vadede teknik çok önemli.. ama kısa vadede tuzak..orta vadede zaten 3lu tepe vs..herşey vardi