Grafiğe bakarsanız nisan 2021 de hacim artışı bitmiş ,bence mal ele geçmiş.O hacim patlamasından bir müddet sonra kağıtda anormal işler olur.İsteyen pek çok flaş kağıtda dediğim olayı görebilir.Tabi kesin bir bulgu değil ama bence böyle bir olgu var
Printable View
Grafiğe bakarsanız nisan 2021 de hacim artışı bitmiş ,bence mal ele geçmiş.O hacim patlamasından bir müddet sonra kağıtda anormal işler olur.İsteyen pek çok flaş kağıtda dediğim olayı görebilir.Tabi kesin bir bulgu değil ama bence böyle bir olgu var
Mart 2020 mart 2021 arasında kağıt toplanmış ,bence kağıt toplu,son rötuşlar yapılıyor , ondan sonra operasyon başlıyacak gibime geliyor.Elbet malda olduğumdan taraflı yazıyorumdur ama valla düşüncelerim bu yönde.Nedense borsacılık hislerim bu kağıtdan çıkmama izin vermiyor aksine lotumu artırıp duruyorum,hayırlısı artık:))))))))))))
Şimdi benim temennim 20 borsa gününde kağıdı 3 üstüne alıp bilançoya 3.5 la falan girersek kağıt muhteşem işler yapabilir,bence böyle bir senaryo içindeyiz.Gerçi belli de olmuyor geçen sefer bilançodan bir gün önce kağıdı yüzde 4 düşürüp 1.82 gösterdiler sonrası hepinizin malumu soluğu 2.82 de aldı:)))))))))))
Biz küçü yatırımcıların tek silahı var sabır.Biz temeli sağlam ve aldığımızda ucuz olan hisseyi sabır silahını kullanarak karımızı edebiliriz.Yoksa her tür oyun olur burası borsa.;)
Takas falan konuşulmuş. Eklemek isterim. 2021 yılında Ereğli ve Sasadan net yabancı çıkışı var. Ama bu hisseler big-capler içinde 2021 yılında yıldız oldular. O yüzden takastan bizim için önemli bir parametre değil bence. Bu arada savaş olacak olsa emtialar yükselir ve navlunlar da paralel hareket eder diye düşünüyorum. İş bakımından belki de bistteki en güvenli hissedeyiz. Ülkedeki oluşabilecek enflasyon, stagflasyon, kur krizi bizi yaralamıyor.
Ben bu kağıda yeni girdim sayılır...
Bu kağıtta deneyimleri olan arkadaşlara bı sorum olacak..cevaplarlarsa sevinirim..
Kağıt 2 çeyrek sonunda 178 kar açıklamış..
3.çeyrek sonunda da 300 açıklamış..
4.ceyrekte nasıl bı karlılık oluşacak ki 800 açıklayacak..
Kağıt hakkında hiç bişey bilmediğim için soruyorum..
Yoksa baktım 2020/12 aylikta 50 milyon kar açıklamış fiyatı da 2.65 gibiydi..
Bana göre 500 gibi bı karda aciklasa bu fiyat yine ucuz ..
Ama 800 kağıdı patlatır..
Bu 800 rakamı gerçekçi bı rakammi...