hanı trıl gıderse buda gıderdı ? hanı sektorun tavsanı trılc dı ? bu nıya ayak uydurmadı ?
Printable View
Şaho kardeş senası izledinmi bilmiyorum yukarıda yazdım.TRILC öğleden önce tavan olmadan ilk hareketinde bizim kahır belası ona %5 e kadar eşlik etti.Sonra TRILC geriledi bu ondan fazla düştü.En son TRILC koptu gitti tavan oldu bu %5 in yarısı kadar ile günü kapadı.Sonra küfürün adı günah oluyor ama yine de etmiyim efendilik ben de kalsın.
Bu kağıttan bi cacık olmayacağı iyice kafama yatmaya başladı! Her durumda kendi tradesinden başka hiçbir derdi amacı yok! Aynı lot sıra ile iki grup arasında trade edilip duruluyor. Hâlbuki istese bir yüzde 100 rahat yapabilir. YTD.
Tr ilaç ile aynı işi yapmiyoruz ki.
Niye peşine takilayim
Her firmanın kendi dinamikleri var
. Dopamin isimli ilacın muadilininuretti diye tavan oldu trilaç.
Bize ne faydası var o ilacın.
Kendi dinamikleriniz ile meşgul olun
Bazen farkli endeks ve hisseyi izliyoruz diye dusunuyorum.26 hareketinde Rta yi atesleyen trilac ti.Onun ruzgariyla 2 tavan gordu.Acin bakin fiyat hareketlerine.Simdi yarin muhtemelen trilac tavan kapadigindan pozitif baslayacak ve rta da primli acilis yapacak.Aralarinda nasil iliski var yarin sabah test etmesi bedava.
Pfizer'ın ağızdan alınan COVID-19 ilacına acil kullanım onayı verildi https://www.dunya.com/dunya/pfizerin...-haberi-643733
Cak cek demeyin bu forumda, bence tabi. Başımıza ne geldiyse cak cekciler yüzünden geldi. Kademeli girilmeli derim, TRILC beklenti gerçekleşti diye salarsa aşağıya şaşırmam. Gaplı açıp aşağıya salabilir, keriz silkeleyip yine tavan da yapabilir. Bahtınıza artık..
TRILC cın rasyolarına bakınca RTALB ın 40 larda olması lazımdı. Ama gelin görünki tahtacının matematiği biraz zayıf galiba, çakozlamıyor bu işlerden. Ya da başka bir bilği var. Ya da tahtacı küççük yatırımcı da haberimiz yok.!
Ytd..