Kesinlikle öyle ama su akar her zaman yolunu bulur 👍
Printable View
Ben sabırliyimdir hedefimi beklerim çok kahpelik yapıyorlar ve bu işler patron destekli insan dayanamıyor yazıyor yatırımcıyı bekledikçe diğer hisseler kaçar insanlar hedef büyütür bunu bir türlü anlayamadılar...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin bu sene için hisse başı net aktif değer beklentisi yaklaşık 15 TL, sizce bunun ne kadar üstüne çıkma şansımız var? Ayrıca yıl sonu bilançosu ile nasıl bir fiyat oluşumu beklersiniz? Mesela hisse başı net aktif değer 16 TL olur, %25 iskontoyla 12 TL beklerim gibi bir öngörünüz var mıdır?
Genelde defter değerinin yüzde70 ine kadar işlem görmesini beklerim, önemli olan defter değerinin artış göstermesi.
En kötü ihtimallen yüzde70 inden işlem görürüz, bazı yıl gelecek defter değerinden de işlem görecek o da ekstrası olacak. Öncü gösterge defter değerinin yüzde70 i dir...
Afedersiniz yine sövmek istiyorum, 5 lira olmamak için basurunu parçalıyor ibina :(
Lan 5 lira bu ya :) yakında bir adet 250 Gr ekmek parası yaaa utanmaz adam ya!
tam trende girmek üzereydiki patron satışı haberini gönderdiler hissedeki işlemler fiyatı yukarı taşımak amaçlı değil daha çok bunaltmak ve daha fazla mal toplamak amaçlı aç köpekler doyana tamam artık diyene kadar fazla birşey beklememek lazım en azından ben beklemiyorum hesabımı portföy çeşitlendirmemi ona göre yaptım muhtemelen torunlara kalacak... :wu: