Dedim. 33800 e kadar aldılar ve şu an 33600..
33500 altına bir iğne atsa bile yeter. Sağlıklı yükseliş için bu şart. Yoksa uzun pozisyon acamicam.. Tedirgin beklicem..
Printable View
Teknigi mükemmel.. Saygıyla izliyorum..
Mükemmel derken.. Finonacci sinyallerini yapıyor..
Bir arkadaşım aradı kandil oldugu için. Konuştuk. Çok korkmuş depremden dolayı. Istanbulda 6 ay sonra olacakmış vs. Anlattı da anlattı.. Hepimiz ölücez diyor..
Dedim ölelim toplu halde sorun degil.. Öleceksek hep beraber ölelim.. Ama olurda hayatta kalırsak ve sevdiklerimiz ölürse.. O zaman ölümden daha beter birsey.. Allah bana bunu yaşatmasın dedim..
İyice psikolojimiz bozuldu yeminle..
Selim bey iyi misiniz ses verin?
Deprem olmasa merak etmeyecegim bu kadar..
:kalp:
https://www.yemekver.org/
Ben normalde netten bağış yapmıyorum.. Bizzat kendim yaparim. Ama Mansur Yavaş'a güvenim sonsuz..
Arkadaşlar ben yazılarıma burda son veriyorum. Daha profesyonel çalışıcam artık. Kafaya koydum. Özellikle Dow beni çok heyecanlandırıyor.. Bu işe ciddi yatırım yapma konusunda ikna oldum:kalp:
Biraz kendimi geliştirmeye ağırlık verdim.. Hem temel hem teknik. Hedefleri ve pozisyonları da yazmayı doğru bulmuyorum. Çünkü çok kafa yoruyorum ve kafa yorduğum şeyi genele açmak istemiyorum.. Herkes kendi çalışıp emeğinin karşılığını almalı diye düşünüyorum.. Sohbet mantıklı ve anlamlı.. Fakat pozisyon paylaşımı yanlış geliyor..
Nedeni bu.. Ketum olmak psikolojik olarak sağlam kalmamı da sağlayacak.. Pozisyon paylaşırsam gerilebilirim bu saatten sonra.. Beni etkileyecek hiçbirşey istemiyorum..
Hepinize bol kazançlar ve sevgiler..:hi:
Son mesajımı da aşağıya yazayim..:one: