Benim beddua etmediğimi biliyorsunuz ki bunun şakası bile hoş değil ( başka konularda şaka edebilir, kaldırabilirim)Sayın besiktask evet kabul ediyorum birilerinin kazanması için birilerinin kaybetmesi gerekir ama asla bu şekilde değil.
Bir çok kez yaşadığımız hareketi bugün tekrar yaşadık. Şöyle ki; hisseye hakim güc şirket için olumlu olabilecek haber öncesi hisseyi yükseltip sonrasında hisse fiyatını kasıtlı bir şekilde düşürerek, özellikle küçük yatırımcının belleğine bu hareketin olacağını yerlestirdiler. Ben bu tür hsreketkere patronun müsaade etmesini kabul edemiyorum. Hatta etmesini kabul etmiyorum( Sayın KM bir telekonferansta fiyat anlamında hissedeki her hareketin kendi kontrollerinde olduğunu söylemişti)
Bugün ve deprem sonrasi yaşananlar ülkemizde borsaya yatırım yapılmasinin yanlış bir yatırım aracı olduğunu başta bana göstermiştir. Buna birde özellikle küçük yatırımcıyı koruması gereken SPK nin sessiz kalması beni milyonlarca kez hayal kırıklığına uğratmıştır. Bir küçük yatırımcı olarak devletimin ilgili kurumlarının yatırımcinin yanımda olmayacağı düşüncesini kabul etmesi ne acı bir durum ki..
Üzgünüm... Çok para kazanma uğruna, özellikle küçük yatırımcıların binbir güçlükle kazandıkları parayi bu şekilde kaybetmelerine ,üstelikte devletin halkını teşvik ettiği bir yatırım aracında... Üzgünüm.......