bugun gene dayak günümü acaba yoksa tahtacı uyanmadımı...
Printable View
bugun gene dayak günümü acaba yoksa tahtacı uyanmadımı...
Sükuttan bahsediyorsun ama cevap verebilmek adina klavyedeki bütün tuşlara basmanız manidar olmuş benim nazarımda kalav çığırtkanlıgi yapıyorsunuz burada göl maya diyerek bizde başka kelimelerini kullaninca ifade ederken kendimizi ötüyorsunuz sonra . Göl maya desek sorun olmayacak cümlemizin sonuna .
Önceki gün sn. Buço yazdı,
Borsa, %80 algı diye.
Hepimiz algıya kurban gittik.
Kimileri farkına vardı, kimileri hala elinde maya ile bekliyor.
Kendi kararımız diye avunuyorlar.
Aslında Çakal doğru söylüyormuş.
Gölün maya tuttuğu nerede görülmüş?
Bizler yine aymadık, hipnotize olmuş gibiydik.
Çakal doğru söyleyerek algı oluşturdu.
Mayasını kurtaran kaptan devrindeyiz.
Ben kurtardım, umarım herkes kurtarır.
Çakal diye, hakaret amacı ile hitap etmiyorum.
Zaten kendisi Çakal olmaktan gurur duyuyordu.
Piyasada Çakal olmak gerektiğini söylüyordu.
Bu vesile ile iltifat etmiş oluyorum.
Mesleğini en güzel şekilde icra ediyor.
Arada sert kayaya çarpıp tosluyor.
O da olmasa işi kıvıracak.
Hep ceza, hep ceza olmuyor!
Ben kendimle hasbihal ediyorum arkadaşlar kalavı tanımıyorum sadece forumdan bilgi ve birikimine saygı duyuyorum edebildiğim kadar istifade etmeye çalışıyorum bana para kazandırmak için borsada olmadığını da biliyorum sizde bilin pkartı almak için hiçbir sebep yok temelsiz binayı ne kadar yükseltirsen o kadar hızlı çöker onun için böyle Maya çaldım diyorum zaten ve kararlarım arkasında duruyorum mızmızlanmıyorum şahsen burası benim için güzel bir okul oldu Kendi irademi test ediyorum benim kararım burada kimse kimsenin babasının oğlu değil çuvaldızı kendime batırıyorum her daim sizede tavsiye ederim Kalın sağlıcakla
Yanci, onun adami bunun adami :) Abilerim gardaşlarim babamin ogluna güvenmem bir sey yaparsam kendi kararım der gecerim. bu zamana kadar yeteri kadar laf soylendi bende elestirdim zamaninda adami ama yeter da.Kimseye yazma diyemem ama safsatanin 3 senedir hisse iyiyken goygoy yapip hisse dusunce beddua etmesine kayitsiz kalamadim. Hisse gelmis 30 dan 120 ye hala satmayip burda bekliyorsan bir düşün birilerini suclamadan. Temeli ne ne bekliyorsun hisseden adam 500 e mi gotursun. Surmeyince yine birileri suçlu. Safsata haklıymış!!! Yapmayin birilerinin cocuguna bile beddua edenden adam olmaz hakliysa da kaale alinmaz. Jackalav 3 senedir ayni hep ekleyerek mi devam edecek hisseyi aliyor veriyor belki daha yukari surmek icin seraye lazim bilemezsiniz. Gel tahta yapta sen sür. Ederi 40-50 tl olan hisse ne bekliyorsunuz. Bak diger hisselere biraz arkadaş bir bu düştü sanki neyse 88-90 hatti altinda kapatmayalim da siz yine beddua edin.
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hissede 2 tane robot var.
Birisini tahtacı kontrol ediyor,
Diğeri işi bozuyor.
Tek robotta işler daha kolaydı.
Tahtacının işi biraz daha zorlaşmışa benziyor!
Arkandayız, yanındayız devam.
Önüne geçmem, çok tehlikeli! :plc:
Bir insanın sözüne bukadar itimat edip arkasından atıp tutmak nasıl bir ikiyüzlülüktür anlamış değilim. Yıllardır hem şirkete hem kalava sövüp sayılmasına rağmen bu tahtada ne işiniz var anlamış değilim. Sakın kalav güzellemesi yapıyor diye düşünmeyin sizi nekadar tanıyorsam onuda okadar tanıyorum fakat adam sanki sizin personelinizmiş gibi sizin istediğiniz işlemleri yapmadığı için hakaret ediyor fırça atıyor beddua ediyorsunuz artık gerçekten baydı muhabbetiniz. Madem bukadar bilginiz var madem bukadar üstatsınız adamıda indikatör olarak çözmüşsünüz adama hakaret edeceğinize lotlarınızı arttırsanıza. Asıl ben artık sizin kalavın veya başka bir grubun piyonu olduğunuzu düşünüyorum burada insanların morelini bozup mal sattırma derdindesiniz böylece başkaları satacak siz kazanacaksınız sonra siz ahlaklı başkaları ahlaksız olacak öylemi. İçinizdeki kin,nefret,dedikodu kimsenin umurunda değil çok istiyorsanız alın birbirinizin telefon numaralarını içinizdeki bütün kötülükleri birbirinize kusun. Burada hiç kimsenin sizin bu muhabbetlerinizi severek okuduğunu sanmıyorum. Belki siz susarsanız bilgilerinden istifade edebileceğimiz birkaç kişi yazar çizer. Yatırımcı olan tüm dostlara selamlar hürmetler.