Vakıfta halden anlayan hesap var 1k ile 1m arasına günlük oran %14, bu oran 100 gün boyunca sabit 100 gün sonunda da %12ye düşüyor daha da düşmüyor .
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Vakıfta halden anlayan hesap var 1k ile 1m arasına günlük oran %14, bu oran 100 gün boyunca sabit 100 gün sonunda da %12ye düşüyor daha da düşmüyor .
T BANK nasıl ilen varmı telecom yüzünden risklimi
telecom yüzünden riskli olan bankaların başında Akbank geliyormuş.
http://www.businessht.com.tr/piyasal...elerini-alacak
---
Vakıfta halden anlayan hesabı internet bankacılığı ile geçen çarşamba açtım.
Bana günlük oran %12 ile hesap açtı.
Çağrı merkezini aradım. Şubedekilerle konuşunca 14 yapar dediler.
Ancak onlar yapmadılar. Şikayet ve talep ilettim internet bankacılığından.
Hala sonuç alamadım.
Pazartesi de olmadıydsa paramı başka bankaya aktaracağım.
Devlet bankası olunca çalışanların iş garantisi var. Kafalarına göre takılabiliyorlar.
umut abi, herşegin "algı" olduğu bugünün dünyasın da arkadaşlar yanlış düşünüyor demek mümkün değil... esasen bankacılık denilen şey, sömürü sistemi ve bu sistemden nemalananlar devlet ve banka sahipleri.. yani her durum da devlet ve bankalar birbirini kollamak zorundalar..
bankaların kendi çıkarlarına olmayan teminatsz vs iş yapmaları mümkün değil, elde ettikleri karları devletle "kırışıyorlarsa" telekomun hisselerinin bu bankalara devrini elbet devlet kolaylaştıracak en azından zorluk çıkarmayacaktır.
yani devlet bankalarını böyle durumlar da (mevduat traşlaması yada gaspı) daha riskli görmek daha da doğru bir fikir olabilir..
ben sıradan vatandaşların tasarruflarının bankalar da çok düşük yüzdeliğe sahip olduğunu düşünüyorum.. (diger paralar zaten traşlanamıyacak ve/veya gasp edilemiyecek paralar)
sıradan insanların tasarruflarının küçük küçük olsa da devlet bankalarında daha büyük miktarlarda olduğunu düşünmekteyim..
devlete kazanç sağlayacak ve ödemek istemeyeceği tek seçenek emekle kazanılmış "sıradan insanların" tasarruflarıdır bunu asla unutmayalım..
Son 6 ay içerisinde açtıysanız o yüzden 12den açılmıştır. Faizler yükselmeden önce ilk açılış 12.50 idi 45 gün sonra 11.75e düşüyordu şimdi o 11.75 12 ye yükseldi yani siz son 6 ayda kullanmışsınız muhtemelen şubeden 14 yapılabileceğini sanmıyorum benim de 12 şuan.