Benimde zamanım olmuyor başkan başarılar..kolay gelsinSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Benimde zamanım olmuyor başkan başarılar..kolay gelsinSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar bazlı direnci kırdık mıdır?
Kâr kârdır. Dostum. Zarar etme yeter. Amma viopta yeniysen ve kar elde ettiysen çek paranı güzelce ye. Hisse senedine benzemez bu iblis icatı. Ne babayigitler harcandı bu yolda. Bugün olmazsa yarın yarın olmazsa diğer gün çok iyi trader bile olsan kaldıracı ayarlayamadigin gün öldüğün gündür. Heleki pay vadeli hepsinden tehlikeli uzak vade long belki denenebilir. Ama short bitirir. Hesap patlatan arkadaşlara anket açsınlar kesin shorttan batmıştır. Iki kere viopta hesabi patlatmış biri olarak diyorum. Vioptan ne kazandıysam hepsini makina geri yuttu. Şimdi eğlencelik 3 5 kontrat takılıyorum. Ama inadına short basıyorum. Ayu geldik ayu gideceğiz. Tarafimiz belli olsun diye..
29 Aralık günü olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, bugün son saatlerde yaptığı hareketin aynısını yapmıştı. Short pozisyonda olan arkadaşlar temkinli hareket etmenizi öneririm. Kısa sürede 1700 e doğru bir atak yapabilir. Her ne kadar long pozda olsamda bu hareketler normal değil.
Tom'u soracak olursanız...
N'apsın upraşıyor iş güç...
Bu sıralar işleri yoğun...
Sap tı kulptu uğraşıp durur...
tom emmi şu an 30.650 lerde akşam 30.500 ü kırmazsa ya da sabah fdow 30.400 ü kırmazsa vob 168.500 ü hedefler...stop olur oralardan tekrar cort denerim...