Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=SPYo...=RDMI4RAgIlDUU
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ancak baslayabildik, papazin serefine koydum damnaliga!:he: Papaz Trump’la oval ofiste .... Bizi unuttu bile .
Cumartesi gecesi gelen giden olmamış.. :vk:
Tukkani acalim, gelen giden olmasa bile.:he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Tukkani acalim, gelen giden olmasa bile.:he: Çağdaş markete gittim %10 indirim yapmışlar mi dedim ama yapmamışlar :agla:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Çağdaş markete gittim %10 indirim yapmışlar mi dedim ama yapmamışlar :agla: Evlat acisi gibi olmustur, bir de Selim beyi dusunsenize, kahrindan oluyordur!:he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Evlat acisi gibi olmustur, bir de Selim beyi dusunsenize, kahrindan oluyordur!:he: İçeceksek vericez yapacak birsey yok :yes: Hemen ortalığı ateşlemeyin :he:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG İçeceksek vericez yapacak birsey yok :yes: Hemen ortalığı ateşlemeyin :he: Dun arabanin parklarini acik unutmusum aku bitmis, Tekelci amcama gidemedim evde Migrostan 2 yil once aldigim viski vardi, ondan ictim!:yes: Hala dotum aciyor fena koydu bana, keske taksi tutsaydim!:vk: