Printable View
Alıntı: Originally Posted by yuji 20.98 MK Finansinvest viop ta kalmaktansa ppf almak daha mantıklı, 1 günlüğüne girdim kazığı yedim çıktım :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by memorex viop ta kalmaktansa ppf almak daha mantıklı, 1 günlüğüne girdim kazığı yedim çıktım :kahkah: Ben de sadece oranları takip edebilmek için çok ufak bir meblağ tutuyorum :)
arkadaşlar ing e turuncu hesapta eft ücreti alınıyor mu?
Gösterge 19.98
Alıntı: Originally Posted by Omega0607 Gecelik repo %25.29 dan bağladım işyatdan şimdi fondan çıktım .Sağolasın grandturkınvest sayende oldu [emoji106] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Değerli arkadaşlar işyat’ta hesabımızı olması gerekiyor değil mi? Bende halkyatırım var Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by blade arkadaşlar ing e turuncu hesapta eft ücreti alınıyor mu? Geç EFT alıyor sadece 16 dan Sonra .
Alıntı: Originally Posted by paramanya Geç EFT alıyor sadece 16 dan Sonra . yeni hesap açtırdım, mt eft ücretli dedi. kafam karıştı.
Alıntı: Originally Posted by memorex viop ta kalmaktansa ppf almak daha mantıklı, 1 günlüğüne girdim kazığı yedim çıktım :kahkah: Geçmiş olsun. Ben de birkaç bin ile deneyeceğim.