Originally Posted by
lionnes1
Gelecek yıllık bilançoda enflasyon muhasebesi var zaten bu sebeble bu sene tüm şirketler bilançolarını geç açıklılıyorlar .
Enflasyon Muhasebesini kullanarak bunlar yine oyun yapıp bilançoyu sözde kötü açıklayabilirler .Her şey beklenir bunlardan . GTT , dünya kupası , 2 sene önce 1 ay geç açıklanan kap haberi oyunlarını eski yatırımcılar bilir. bunlarda oyun bitmez.
Demek istediğim şu yıllık bilanço kötü gelirse kimse paniğe kapılmasın, enflayon muhasebesi adı altnda makyaj bilanço gönderebilirler.
Zaten hemen yıllıktan sonra , 20 haziran son gün olan ilk 3 aylık bilanço gelecek. 3 aylık bilançoya kadar da beklenebilir diye düşünüyorum çünkü arada çok kısa bir zaman var yıllık ile 3 aylık arasıında. Gerçi bunlar ilk 3 aylık bilanço da bu sefer "dönemsellik, mevsimsellik " adı altında bir makyaj daha yapabilir , belli olmaz bunların oyunları bitmez. Her helkarda zaten benim açımdan ne yııllık , ne de 3 aylık önemli şu satten sonra sadece yaptığım yatırımın karşılığı almak için bekliyorum . Bu seneyi de geçiştirirlerse farketmez yine bekleyeceğim, yatırımımın karşılığını almadan da çıkmayacağım bu hisseden.
Ayrıca bu hisse ne zaman bilançoyla çıktı ki? Daha önce defalarca kez bilançolar geldi , Teşvik haberi geldi , havesan ,azerbaycan ile partnerlik KAP haberi falan geldi , bedelli sermaye artışı , bedelsiz sermaye artışı geldi hiç birine tepki göstermedi bu hisse.
Özetle şu satten sonra ne bilançoyla , ne Kap haberleriye ne de başka bir haberle falan işim olmaz .
Benim için artık şu saatten sonra tek önemli bi şey var , bekleyip , yaptığım yatırımın karşılığını alıp hisseden çıkmak .