Bu mesajı dalga geçmek olarak algılayan benden mümkün olduğu kadar uzak dursun .
Printable View
Ben okuduğumu anlayamadığım için komşun 0,50 puan zararda. ayrıca HSBC Cağaloğlu şubesini haritadan değil, HSBC nin sitesinden şubelerimi aratarak bakman gerekir. Baktığında olmadığını göreceksin. Tekrar iyi akşamlar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir arkadaşın tasarrufu içinhsbc ile (taşımalı swap) euro faizi konuşmuştum.. diğer bankalar 2.0 iken telefonda 2.5 demişlerdi . tmm dedik arkadaşla beraber gittik.. hoş geldiniz ama boş gideceksiniz tarzında (üstelik uzun süre beklettikten sonra)
biz opsiyon, dcd (kumar) yapmayanlara bu faizi veremeyiz dediler. iyi de bunu telefonda söylemeniz gerekirdi dedim..
arkadaşlar hata yapmış söylememiş olabilir dediler.. sonra biraz bastırınca şube müdürü aslında bizde euro ya 2.5 gibi bir faiz yok dedi.. biz sadece mevcut müşterilerimizden "kumar" oynayanlara bu faizi veriyoruz dedi..
baya şaşırmıştım tavırlarına, sonra alel acele 2.25 faiz bulduk hallettik.
niye almasın? devlet geçmiş ile ilgili çıkacak tüm sorunlara kefil oldu.. örnek: ing yi yurtbank ve egebank (sanırım) offshore tasarrufları dava etti. nonimal anaparanın 8 katına yakın faizi birlikte ödenmesi yönünde mahkemeden karar çıktı..
bütün yükü TMSF aldı.. yapılan anlaşma gereği ..... offshore ödemelerinin tamamı 80 milyon insanın sırtına yüklendi..
Erbakan Hocamız ekonomiyi anlatıyor:
https://www.youtube.com/watch?v=J7sTEJtOvYE
Benim HSBC ile geçmişte bir çalışmam olmadı ...
Bahçekapıdaki şube kapandı ve Cağaloğluna taşındı diye duymuştuk.(mahalle olarak)
Dün de komşum,''eski Bahçekapıdaki şubenin Müdürü Kasım (veya Kazım) bey beni aradı %15,5 veriyorlarmış dedi'' .(müdürün ismi ofiste, cep teline kadar yazarım)
''Okuduğunu anlamayan biri '' (OAB), HSBC nin %15 verdiğini söyleyince, bende olayın doğru olduğunu,sadece, benim açımdan bir duyum olduğunu belirten bir mesaj yazdım.Çünkü , dün bizim komşu parasını bağlamadı.Parası bugün dönüyordu !
OAB bunu dalga geçmişim gibi yorumladı. ( boş yere OAB ünvanı verilmemiş)
Şube Cağaloğlunda (adı Kapalıçarşı Şub imiş) ne hesabım var , ne önünden geçtim.
Eski Bahçekapıdaki Şubenin adı ; Eminönü şubesimi ,Bahçekapı şubesimi ben nerden biliyim, hesabım yok !!!
OAB buna taktı, şube adını neden bilmiyormuşum ?
OAB haritaya bakmayı da bilmiyor , haritada Kapalıçarşı şub yazılı . Adresini de koydum, acaba nereden buldum,
HSBC nin sitesinden olabilirmi ?
Komşumun parası dün değil bugün döndü , sence ne yapsaydı ? 1 gün için, birikmiş faizi bozup 15,5 tan mı bağlasaydı ?
Benim dönüşüm haftaya .... Haftaya oranları düşürürse suçu kime atıcaz?
Herkese OAB lerden uzak durmayı tavsiye ederim !