Köşede dursun. ALLAH daha çok versin.
Printable View
Ayhan bey , açtığınız başlık yine zararla kapatmaya 90 sayfa kaldı. Sizin gibi sakin ve merkez dostu biri daha başlık açmasın :)) Sonunuz Selçuk Geçer gibi olmasın . ( Birilerinin iç sesini yazdım. ) Ama gerçekten en tarafsız, yönlendirmesiz ve hatta görüş bildirmeyen başlık sahibi olarak şahsım adına takdirlerimi sunarım. Doların artık yavaş yavaş suyunun ısıtıldığını, yakında aniden kaynamaya başlayacağını tahmin ediyorum. Bu nedenle en geç bu hafta sonu ben de kararımı vereceğim.
Amin cümlemize... Kredi faiz indiriminden önceki konut fiyatları ile sonrası arası %150 ye yakın fiyat artışları var oturduğum bölgede 1.1m luk villa şuan 2.5 m oldu şaka gibi! Satılıp satılmaması umrumda değil biliyorum yarın kredi faizi düşsün o villa 3.5 olacak ve gidip birisi onu alacak..
7,30 lardaydı dolar yani 1.1 ilk ev 150 bin dolardı şimdi 357 bin dolar
Gerçek bu maalesef...
Dolar bazında paranızında artması lazım diğer türlü zarar hepsi
Zamanımızdan bir kaç özlü söz ekleyeyim başlığımızla ilgili; dolar bu,dolar da,boşalır da-----dolar alanın eli yanar----aldılar doları yüksek fiyattan şimdi gara,gara düşünüyorlar-----bize ne dolardan,dolarla mı maaş alıyoruz?100 dolar bozdurup makbuz getirene bir traş bedava,1000 dolar bozdurup getirene....:hah: