Ben annemi 1 keresinde 23.20 de bir keresinde 5.40 götürmüştüm. Annem sabah namazınıda yatsıyıda hastahqnede kılabilirdi.
Printable View
O sözleri canlı yayına yansıdı! Basın açıklaması yapan AKP'lilere emekliden tepki: 'Kimi kandırıyorsunuz, millet acından ölüyor!'
Bir yurttaş, CHP yi eleştirmek için basın açıklaması yapan AKP lilere, geçim sıkıntısını dile getirerek isyan etti. O sırada canlı yayında Pazara gidemiyorum, 12,5 aylık alıyorum sözleri duyuldu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...lilere-2280584
MR mesai içi seçersem aynı gün mesai dışı seçersem ertesi gün pazar günü seçersem gün ortasında alıyorum 4-5 kere aldım aynı hastaneden .
Emg ise bir gün sonra randevu veriyor .
Yer İstanbul da bir ilçe
Mesela geçen aheste sheste dört kişiye göz randevusu bir çene cerrahisine aldım bulamıyormuş onlar yani hangi devlet hastanesinde ne hızlı yapılıyorsa o hastaneyi tercih etmek en mantıklısı
Göz hastalıkları için hızlı çözüm oluyor orada o yüzden orayı seçtim demek istedim .
Arka sokakta kırmızı ferrari görünce bir önceki ileti devrik oldu biraz o yüzden düzeltmek istedim
Konya'da üniversite hastanesinde MR vezneye 250-300 TL yatırıp kısa süre içinde bir iki en fazla çekiyorlar.
Randevu yazdığında aklıma oradaki randevu evleri geldi,80 öncesi ve sonrasıda tekinsizdi,eskiden görev icabı bulunduğum yerdi izmir,80 sonrası askerliğimin bir kısımını yaptığım yerdi,tecilli olduğum için 28 yaşında yapmıştım, devamlı polislerin,inzibatların bulunduğu yerdi.
Üst üste silkelemelezler.
Yavaş yavaş.
Arada bir masaj.
Ve Keyif sigarası.
Sonra herkes gevşemiş iken.
Tekrar ani bir aksiyon.