5,6661-5,8745? Volalite?
Aşağıdaki mesajınızı da arşive aldım, bekliyorum.
Printable View
Ekonominin kaosa süreklendiğini söyledim, panik lafını sen uydurdun. Bugünleri öngören bizler tedbirimizi de aldık zaten. Yani panikle işimiz olmaz. Bekle biraz kaos sürecinin daha başındayız, ekonomi devamlı kötüye gidecek ama testere formatıyla.
Ben bu aşamada "ihtiyatlı kötümser" olmayı öneriyorum. Sürecin sonunda ihtiyatlı kötümserler, iyimserlerin malına çökecek. Son 2-3 yılda kötümserlikleri nedeniyle dövizde duranların, iyimserlikle paralarını betona gömmüş olanlara yaptıkları bu işin provası yalnızca. Devamı gelecek, ülke ekonomisini bu hale getirenlerden çözüm bekleyen "iyimserler" piyasalardan dayak yemeğe devam edecek.
ürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), dolar cinsi tutulan zorunlu karşılıklara, rezerv opsiyonlarına ve serbest hesaplara uyguladığı gecelik faiz oranını %1,50’den %2’ye yükseltti. TCMB, 18 Aralık 2017’den bu yana söz konusu faiz oranını %1,50 olarak uyguluyordu
Bu durum dolar faizini artırabilir mi?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
26.5 la aktife atın gitsin ne işiniz var dolarla kazanan kazandı zaten.gece mışıl mışıl uyuyun yazık değilmi bir kemoterapi ucuza mal olmuyor herşey para değil sağlıkta önemli :) aşırı yatırım tavsiyesidir.artık dolardan bir cacık olmaz bu kanıya vardım.