Printable View
Alıntı: Originally Posted by eaw an itibari ile dolar alımını bitiridim hayırlı olsun artık para kalmadı dolar alacak Aferin bana 😜
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadlar kafedeki hissemi istiyorum ayrilacagim Para lazim... 2 hakkim oldugunu dusunuyorum. Birisi uyelik digeri bankamatik uyeligi Alıntı: Originally Posted by admustafa 88 sayfası kaldi zaten cafenin kapatırız olur biter :) Arkadaşlar sizin haberiniz yok cafeyi sattım ben Yeni sahibi Pala:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Arkadaşlar sizin haberiniz yok cafeyi sattım ben Yeni sahibi Pala:) Aha agzinizla dustunuz Demekki hakkimi sizden alacagim
Alıntı: Originally Posted by Webster Aha agzinizla dustunuz Demekki hakkimi sizden alacagim Hepsiyle değişken fon aldım, bekleyin bakalım ne olacak:party:
Alıntı: Originally Posted by myfinans Hepsiyle değişken fon aldım, bekleyin bakalım ne olacak:party: Tacir mi gedih mi???
Alıntı: Originally Posted by Webster Tacir mi gedih mi??? Hepsinden birer tutam aldım:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Hepsinden birer tutam aldım:) Bayramda alım yapamazsınız:)
Alıntı: Originally Posted by eaw Aferin bana 😜 Bol kazançlar size :)