Bazı batı ülkeleri İstanbul'daki konsolosluklarını tehlike nedeniyle kapatmış, vatandaşlarını da uyarmış. Borsaya bunun da etkisi olmuş olabilir bugünkü aşırı düşüş için...
Printable View
Bazı batı ülkeleri İstanbul'daki konsolosluklarını tehlike nedeniyle kapatmış, vatandaşlarını da uyarmış. Borsaya bunun da etkisi olmuş olabilir bugünkü aşırı düşüş için...
Çok fena yakalandılar,verdiler gazı mafya parasıylan şimdi kaçma çareleri arıyorlar,4700 son destek,buranın altı uçurum,zaten 1500 için endexsi pahalı bulmuştum,gel sen 5800 yap,ahmet mergen 1800 olmalı demişti,yani eski hesapça 180 bin,burası bile şimdikine göre yavru sayılır,zaten belittiğiniz gibi borsada eski yabancılar yok sadece tiyatroyu seyrediyorlar,şu anda yabancı denilen mafyanın kara paraları,birazıda bedevi paraları,gerçek yabancı adalet sistemine,istikrara,güvene bakar,bunlar olmadığı için piyasadan çekilir,zaten içeriye buralardan para akıyordu,şimdi o musluklarda kapalı,iktidar parayı eften püften devletlerden tedarik ediyor,oda en fazla 30 eder,hadi diyelim 50 olsun,bunlar bir döviz inatlığı yüzünden 128 milyar doları uçurdular,suriyelilere 40 olmazsa bir 40 daha veririm diyen zat bunları daha dile getirmiyor,dış borç hala 450 milyar dolar devamlı cari açık veriliyor,kısa dönem sektörün borcu 185 milyar dolar,ama kasada para yok bunu karşılamak için,zaten merkezin rezervi eksi 50 milyar dolar,daha yabancı nasıl gelsin bu ülkeye,demokraside araç oldu,bide ben ekonomistim bunların kafası basmaz diyor,ne zaman imam hatipten ekonomİst çıktı acaba,yoksa bizmi duymadık görmedik,zamanında yargıyı anayasa mahkemesini tanımayın diyıordu,ele geçtikten sonra tanıyın diyor,bizde buna hadi oradan diyoruz,aynisinede yabancı diyor:he:
Eyyy borsa sen nasıl böyle düşersin yawww, bak şimdi yarın daha beter düşecek hiç laf anlamıyor, haayiiiinnn borsa.