-
*goldman sachs, "opec dışı petrol arzının 2018-2019'da günlük 1,8 milyon varil artmasını bekliyoruz"
*goldman sachs, "opec dışı petrol arzında büyümenin 2020-2021'de 0,5-1,1 milyon varile gerilemesi bekleniyor"
*goldman sachs, "kısa vadede global petrol talebinde güçlü büyüme tahmin etmeye devam ediyoruz"
-
*nato genel sekreteri stoltenberg, "suriye'deki kimyasal silah saldırısından sorumlu olanlar hesap vermeli"
*nato genel sekreteri stoltenberg, "suriye rejimi olayın engelleme olmadan soruşturulmasına imkan vermeli"
-
*nato: Duma'da kimyasal saldırı alanına gözlemci erişimi sağlanmalı
-
*rusya dışişleri bakanlığı sözcüsü, "abd ve fransa'nın suriye'ye saldırılmaları bm sözleşmesinin ihlali olur"
*rusya dışişleri bakanlığı sözcüsü, "suriye'nin duma kentine giren rus askerleri kimyasal saldırı iddialarına ilişkin kanıt bulamadılar"
-
*rusya dışişleri bakanlığı sözcüsü, "washington'dan gelen açıklamalar militarist"
*rusya dışişleri bakanlığı sözcüsü, "israil'in hava saldırısı suriye'de istikrarı kötüleştirdi"
-
*rusya mb başkan yardımcısı, "tüketici kredilerindeki yüksek büyüme oranları biraz endişe verici"
-
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 276 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 150 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 4,12220, en düşük 4,11920, en yüksek 4,12517
-
*ispanya'da şubat'ta conference board öncü göstergeler endeksi -%0,9 (önceki %0,0)
*ispanya'da şubat'ta conference board rastlantısal endeksi %0,2 (önceki %0,2)