Printable View
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bayramda alım yapamazsınız:) Ustad aldim diyor ama??? Myfinans ustad parayami cokecek
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bayramda alım yapamazsınız:) Bayram öncesi olan oldu:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bayram öncesi olan oldu:) O zaman ben de anilar basligini satarim arkadas...
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad aldim diyor ama??? Myfinans ustad parayami cokecek Gitti o zaman paralar üstadım :) Yarın Bist'te -2 yaparsa fonlarda değer kaybedecek
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bayram öncesi olan oldu:) Gizliden gizliden gidiyorsunuz üstadım :)
Alıntı: Originally Posted by Webster O zaman ben de anilar basligini satarim arkadas... Newstr size kuruş koklatmaz DH sıcak fırsat takipçisi o :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Gitti o zaman paralar üstadım :) Yarın Bist'te -2 yaparsa fonlarda değer kaybedecek Alıntı: Originally Posted by admustafa Gizliden gizliden gidiyorsunuz üstadım :) Dont cry for me argentina Artık bu şarkıyı söyler dururum.:)
Alıntı: Originally Posted by Webster O zaman ben de anilar basligini satarim arkadas... Dolar başlığı iyi para eder ona bir gözatın:)