O yatırım danışmanı dediğiniz kişiler sadece sizden daha fazla işlem, daha fazla komisyon koparmaya çalışan 25-30 yaşında kişiler. O danışmanların dediklerini yapsaydım sermayeyi çoktan sıfırlamıştım ve sermayenin iyi bir kısmıda komisyona gitmişti.
Printable View
Dostum... Göz göre göre batıyorsun... Pegasus dediğimiz kağıt 85 lerden satış yemeye başladı ve ve vatandaş aldıkça 60 lara indi... Tam bu sırada corona davası çıkınca adam taban taban gitmeye başladı... Eminim ki ky ların çoğu 60-40 arasında alım yaptı... Oradan da fırsat bu fırsat diyerek 23 lere kadar bastılar ve bu alanların hesapları patlattılar ve son olarak da daha aşağıya inecek diye korkan ky 23 ve 40 arasında ters pozisyon aldı, yani kısa ya geçti... O nedenle kağıt tavan tavan gidiyor...
Son olarak thy ve pegasus içi boş hisseler değil kesinlikle... 85 lerden 23 e indi diye şirket batmış anlamına gelmiyor kesinlikle. İşin özü adamlar psikolojiden iyi anlıyor
İşyatı patlatmışlar
Evet kardeş
dolar altın borsa faiz (tahvil) 4 ü birden yükseliyor.
"Aslan, ceylan, sırtlan ve zebra yan yana koşuyorsa ormana yangın geliyor demektir." Afrika Atasözü