o herşeyi karıştırıyor zaten ? varsa yoksa crash !!!
Printable View
Bu konuları özellikle takip ediyorum. Bir motorun yakıt hortumundan, alaşımına kadar her parçası ayrı bir yetkinlik gerektiriyor. %100 yerli yapmayı zor görüyorum ancak bu projelerde yer alan şirketlere bu yetkinlik kazandırılırsa büyük başarı olur. Zira bu şirketler bu yetkinliklerini başka ürünlerinde kullanılırsa süper olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Halkın alım gücü her gün biraz daha düşerken para basımı son hız devam ediyor, borçlar katlanarak artıyor. MB nin dibi delinmiş, tefeci faizi ile borç bulunabiliyor. Bu durum 3 yıl daha sürdürülebilir mi? Sürdürülebilir ise 3 yıl sonra bunlara oy verecek kesim yüzde kaça düşer? Bu zihniyetin bu ekonomi yönetimi ile 3 yıl sonra seçim kazanması mümkün değil, tabi eğer seçim yapmayı düşünüyorlarsa.
Look at the Belarus
same result will go Turkey I think
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kıymetli kardeşim, bazen ruh sağlığı için baktığın şeyleri görmemeyi denemelisin. Yetiştiriliş tarzımız ve felsefemiz gereği bize de vatan, millet , namus, akraba ve Türklük konularında aşırı sorumluluklar yüklemişlerdi. Zaman her şeyin ilacıdır derler evet aynen öyleymiş. Şimdi şahsen hiç bir şeye şaşırmıyor ve görmezden geliyorum. Görmesi gerekenler görmüyor- gözüne sokuyoruz- gözünü kapatıyor, kaymağı yiyen hesabı ödesin o zaman. Akrabalarımdan çoğu günlük yaşıyor ama sürekli şükür içindeler. Anlatıyorsun anlatıyorsun mümkün değil anlamak istemiyor ve bir süre sonra tamamen kopuyor. Adeta şeytan gibi görmeye başlıyor beni. Misal ; Cuma namazına dahi benimle birlikte girmiyor. O derece dini ve felsefi olarak kopmuşlar.
O halde kendi düşen ağlamaz, ağlamamalı. Ağlarsa da dönüp bakmam.
Bende takip ediyom da
Sistemi iyi dizayn edip
Herşeyi dışardan alma en akılcısı
Montajda fark yaratçan yani
Son üründe
Sanırsam bu
Ferdinand Porsche ye ait endüstri mühendisliği
Adam diyo ki
Ürünü değil , sistemi dizayn et
Savaş makineleri hariç
Onlar özgün olsa daha iyi
O dediğim
Ticari nitelikli şeyler içün
Bu vesile
Herkesin 30 ağustos Zafer bayramını kutlarım
Beynini kiraya vermemişse eğer her birey ; sadece ilkokulda öğretmeninden dinlediği kadarıyla bile ATATÜRK dendiği zaman minnet, saygı ve gurur duymalı. Malazgirt de savaşan ecdadımız , Çanakkale de savaşan dedelerimiz ne kadar müslümansa ; İstiklal savaşında çarpışan dedelerimiz de en az onlar kadar dindardı. Ama şimdi üst aklın meydanlarda yenemediği milletin çocuklarına dayattığı ılımlı islam- süslü müslümanlık- sayesinde nifak sokarak , milleti birbirine düşürmeyi başardılar.
Tek kurşun atmadan, bir ulus nasıl yok edilirin kitabını yazıyorlar. Korkarım , bizim torunlarımıza ders olarak okuturlar. Açlığı bilmek için aç kalmak, şehitliği anlamak için şehit olmak mı gerekir ? Türk tarihini okumak ve geçmişte yapılan hataları görmek, aynı hataları yapanlara fırsat vermemek çok mu zor ?