Printable View
11100 e gelde yine alalım palaa:drunk:
petkimi secbul sıfıra kadar shortladı heral :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by emregunes Barış Yarkadaş: “Kurultay iptal edilirse yerel seçimlerin iptali de gündeme gelebilir.†https://x.com/etkilihaber/status/1891959052508275132 Öyle kabul edelim diğerinin diploması yoksa geriye dönük neler olur. RTE bunu yaparsa mezarını kazar. İnşallah seçimler iptal olur diyeyim
Alıntı: Originally Posted by emregunes Memed abi de geçen gün yabancı yatırımcı bekliyoruz diyordu.. Hee beklemeye devam et... Neeee? Mehmed abi mi geldi. Ne zaman geldi. Ben niye görmedim. Son nicki neydi.
sen ne berbat kağıtsın.. KCHOl.. sabah +2 gösterip... -2'ye düşmekte nasıl oluyor??
Alıntı: Originally Posted by ENGRANDMASTER Neeee? Mehmed abi mi geldi. Ne zaman geldi. Ben niye görmedim. Son nicki neydi. Memed Şimşek abi bu dediğim :)
Alıntı: Originally Posted by keremalkm sen ne berbat kağıtsın.. KCHOl.. sabah +2 gösterip... -2'ye düşmekte nasıl oluyor?? Bir iki güne yeşil olur. Hep böyle önce alıyor sonra satıyor sonra dönüp alıyor.
Alıntı: Originally Posted by emregunes Memed Şimşek abi bu dediğim :) Ben bir memed abi bilirim. Foruma fırsatlarla gelir. Şimşek de kimmiş.😂