Yeni havalimanı ile artık günlük istanbul ziyareti hayal oldu.
Gürültüden rahatsız olunsaydı. Havalimanından önce minibüsler kaldırılırdı.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yeni havalimanı ile artık günlük istanbul ziyareti hayal oldu.
Gürültüden rahatsız olunsaydı. Havalimanından önce minibüsler kaldırılırdı.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kadar oynaklık normal midir? Hemde TR piyasaları kapalıyken.
Tamam işte...Demek ki, 1 TL 100.000 dolar falan degil, en az 1.000.000 dolar olur. Bu durumda TL'nin de alim gucu cok dusuk olacagindan sadece borclarimizdan kurtulmus oluruz. Borclu olanlar, borclarini yuzdurur, kisa vadede dayanir hatta biraz daha fazla borclanirlarsa, uzun vadede borclarini odemeyecekler, alacakliya nanik yapacaklar demektir.
2008 krizinden bugune, sayet dunya ortalama buyumesi % 5 civarinda seyretseydi, olmasi gereken kredi buyumesi, bugun oldugundan katrilyon dolar fazla olurdu.
Para=Kredi'dir.
Bu su anlama gelir: 2008 krizinde buyumenin durmasi sebebiyle kaybolan para katrilyon dolardir.
Fed ve diger gelismis ulke merkez bankalarinin basip, helikopterle butun dunyaya dagittigi para ise sadece 3-5 trilyon dolardir. Bu para kaybolan guveni yeniden tesis etmek icin dagitildi. Bu para butun dunyadaki varlik degerlerini 3 misline cikardi.
Sadece Abd'nin borcu 24 trilyon dolar. Ab ulkeleri, Japonya gibi gelismis ulkelerin borclari toplam milli gelirlerinin cok uzerinde.
Dunyanin mevcut durumu budur.
Bizim borcumuz cok az...
Bizim borç az lokasyon kötü
Borcu tavizle cevircen satcak şeyinde daha kalmadiysa
ilk yanlış taviz kararında gözünün üstü Kaşın var deyip cakarlar
Dünkü Putin Merkel makron Erdoğan el ele tutuşup foto ya poz vermesi ya mizansen ya zaman kazanma
Temel kavramlarda öyle bi dostluk yok ye oo ka
Iyide bunun her gece 23:50 de çözümü var, çok abartılacak durum değil
SM-A600F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir liste vardi, baslikta kopyalamistim. 2014'den gunumuze 150 civarinda buyuk banker ve fon yoneticisi supheli bicimde ölmüş. Yaklasik yarisi balkondan duserek ölmüş. Liste nette dolanip duruyordu.
Abd'nin borclari, kayitli borc tavani uzerine, 2010'da falan epey kafa yormustum. Kanaatim suydu: 14 trilyon dolarin ustune cikilirsa artik odenebilir olmaktan cikar.