Sayın alpha 1. dalga 3 ten büyük olamaz. Sayım doğru değil.
Düzeltme olduğu için o dalgaların sayımı oldukça çetrefilli.
Printable View
Arjantin bile 100 yillik bono satmaya baslamis
Turkiyede baslarsa hic sasirmiycam
Ulke kac defa batti cikti borclarini odemedi ama 100 yillik bono satiyorlar bu finans mantiginin icine ettiler hicbir anlami kalmadi
mantik akil yok. 100 yil ne ya? Ulan yarin varmiyiz yokmuyuz belli degil
https://www.bogleheads.org/forum/vie...ewpost=3418537
sn asgaridr dediğim gibi kabaca saydım... 3 en kısa olmamalı yoksa sadece birinden kısa olabilir.. ayrıca 4ün 1i örtmeme kuralını ihlal ettim ki zaten takoz yapıda...
ben daha çok 1 ve 3ün itkisel, 2 ve 4ün bariz düzeltme yapıda olmasına önem verdim...
araştırırken şöyle bişey buldum belki A-C-5 de olabiliriz....
http://i1132.photobucket.com/albums/...pstmjmfgcg.png
Neyse rahatladım piyasalardaki düşüş büyüme endişelerinden değilmiş..:)Alıntı:
Küresel Piyasalar: Petrol Avrupa hisselerine baskı yaptı..
Avrupa'da hisseler, Petrol fiyatlarının Çarşamba günü gerçekleştirdiği sert düşüşün piyasalara işlemesiyle kayıplarının üçüncü gününe girdi.
Güncelleme: 22 Haziran 2017 Perşembe, 15:42
........
Petrol de uzayan karmaşanın etkileri, piyasalarda hissedilmeye başlıyor. Fiyatlardaki zayflık, küresel büyümeye ilişkin artan endişelerin yansıması olmaktansa, enerji sektörüyle alakalı gibi görünüyor. Yatırımcılar, fiyatlardaki zayıflığın enflasyon üzerindeki aşağı yönlü baskısı ve merkez bankalarının politikalarına potansiyel etkileri konusunda tetikte olacak.
Yalnız piyasalar petrolün enflasyon üzerindeki etkisine odaklanarak, MB'larının su koyup koymayacaklarına bakacaklarmış..:kahkah:
Kıpraşmalar..Hadi hayırlısı..
Ek olarak sepet kur az daha kasarsa son çıkışın 61,8 ini görecek euro az daha düşse try kayıtsız kalsa 61,8 yeterli.
Adamlar bayram öncesi kısa 2 iptaline gittiler şaka maka hoppaalaaa bayramda bir şeymi olacak acep.
Adam alçalan takoz muş yükselen flama imiş dinlemiyor..
Lakkadak 1 kuruş basıyor..