*ertem, "merkez bankası enflasyone hedef almaya devam edecek"
*ertem: önümüzdeki dönemde hem sendikasyon tarafından hem de diğer anlamda bankacılık sektöründe hiçbir sorun olacağını düşünmüyorum, önemli olan daha uzun kaynak bulabilmek
Printable View
*ertem, "merkez bankası enflasyone hedef almaya devam edecek"
*ertem: önümüzdeki dönemde hem sendikasyon tarafından hem de diğer anlamda bankacılık sektöründe hiçbir sorun olacağını düşünmüyorum, önemli olan daha uzun kaynak bulabilmek
*ertem: Hazine'nin şu andaki nakit rezervi 2018, 2019'da yetecek durumdadır, hatta 2018'de hiç borçlanmasına bile gerek yoktur
*ertem: Bütçede gelir tarafında çok ciddi iyileşme var
*ertem: Merkez bankası enflasyon konusunda kararlı duruşunu gösteriyor
*ertem: Kur tarafında önemli olan oynaklık, bu konuda gerekli adımlar önümüzdeki dönemde atılacak, nisan sonuna kadar bunları göreceğiz
*ertem: 'nefes kredisi' çok iyi gidiyor, faizler de düşmeye başladı, bu tür adımlar çoğaltılmalı ama adının nefes olmaması lazım, 'iyileştirme kredileri' diyelim
*ertem: Kgf geri dönüşleri çok iyi, yaklaşık 90 milyar tl'yi geçen bir dönüş ile karşı karşıyayız, orada hiçbir sorun yok
*ertem: Holdinglerin vadesi gelmemiş borçlarını yapılandırmaya gitmesi etik değil
*ertem: (dövizle borçlanmaya sınır) şimdilik borçlanma tarafında bir kısıt getirileceğini düşünmüyorum
*ertem: Kur oynaklığını türkiye ekonomisinin dinamikleri çok hızlı bir şekilde bertaraf edebilecek durumdadır
*ertem: Merkez bankasının enflasyon hedefleri konusunda bir değişim olmayacaktır diye düşünüyorum
*shfe'de bakır stokları 25.809 ton azaldı
*shfe'de alüminyum stokları 21.547 ton arttı
*shfe'de çinko stokları 8.903 ton azaldı
*shfe'de kurşun stokları 1.197 ton arttı