Güzel bir bakış açısı abi...
Printable View
Güzel bir bakış açısı abi...
Dün konuşmalarda geçmişti abi, sağlık bizlere beleş verilen hazinelerden çocuklar diye hatırladın mı
beleş ama fiyat olarak paha biçilemiyor
bunlardan biri de zaman
Sıralama yapacak olursak,
Çoluk çocuk aile eş dost
Sağlık
Zaman
Bunların yokluğunun telefisi yok abi, bir kaybettin mi geri alamazsın.
ama borsa öyle mi
5 den sattığını 6 dan geri alabilüsün
Evet abi. İnan şu an balıkçıdayım, kızım palamut istemiş. Kendim dünkü yemeği yedim.
Palamutun kilosu yirmi beş lira. Kırmızı etten çok daha ucuz. Kılçığı da çok az palamutun. Karadeniz ya da dondurulmuş Norveç, ikisi de güzel. Pişirip veriyorlar size balığı.
Eve yeni geldim balıkçıdan abi. Bize verilenleri kaybetmedikçe anlamıyoruz belirttiğiniz öncelik sıramızı. En başa portföyümüzü koyuyoruz, diğer maddi varlıklarımız, arkadaşlarımız diye devam ediyor liste... Sonra bir gün bize bir telefon, bir haber geliyor ve alt üst oluyor önceliklerimiz.
Bir de ebeveyn olmanın insana yüklediği sorumluluklar var. "Anne, baba" çok ağır kelimeler, omuzları çatlatır.
Dört kişilik bir aile olarak gece yattınız, sabaha dört kişi uyandınız... Zenginsiniz!.. Dünyanın en zengini sizsiniz... Sizden mutlusu yok evrende... Baştaki 1'den bahsederler, bu o işte!.
Mizansen değil... Biraz önce bana bir telefon geldi akrabamdan. Kızı Isparta'da üniversitede okumakta, ev kirasını kaç zamandır ödeyemiyormuş... Gelecek ay para göndereyim çocuğa, dedim... Hadi aralık!