Printable View
Ek süre verilmiş 150 saat çekilme için.
Alıntı: Originally Posted by dell14 Valla bende tcd hastalik oldu, bu arada acc de stopaj varmiydi ? SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Hayir yok....
Alıntı: Originally Posted by Maydonozcu Kamil https://resmim.net/f/Lrze1R.png Harikasın üstadım. IGA ve TUA'nın oranını artırdığımda otomatik olarak değişti. Ben bu exceli öğreneceğim, başka yolu yok. :) Toplam 100'ü geçmeyeceği için sadece /100 yazarak kısaltabilirsiniz. Yani =(D2*B2+D8*B8+D11*B11+D12*B12+D14*B14+D15*B15+D17* B17+D18*B18)/100
Yarin tekrar giris yapacagim.sabah getiriyi goreyim Alıntı: Originally Posted by Webster Hayir yok.... SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 HTT ne olur? Emmi bugun 0.4 civari tahmin ediyorum ama yarin yuzde 1.5 verebilir
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi bugun 0.4 civari tahmin ediyorum ama yarin yuzde 1.5 verebilir Bu şartlar altında Merkez'in 200 baz puan indirmesi garanti diyorum üstadım.:) Gelsin 12.80 ler de HTT den parayı vuralım.:)
Alıntı: Originally Posted by dell14 Yarin tekrar giris yapacagim.sabah getiriyi goreyim SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Bence yarin alis girmeyin Cuma duzeltme yapacaktir Persembe gunu alis girin
Alıntı: Originally Posted by Maydonozcu Kamil Bu şartlar altında Merkez'in 200 baz puan indirmesi garanti diyorum üstadım.:) Gelsin 12.80 ler de HTT den parayı vuralım.:) Asil dzt den vuracaz...cok iyi gidiyor ikiside