Eskiden bovespa 40 bin biz 28 bin dik biz hep aşağı idik geçen baktım 70 bin akıllarına biz gelirmiyiz yoksa bizde onu alacak para Yok mu döviz o kadar bulamaz mi yada belirli bir oranda burda yatırımlari olmak zorunda mı bilmiyorum
Printable View
Eskiden bovespa 40 bin biz 28 bin dik biz hep aşağı idik geçen baktım 70 bin akıllarına biz gelirmiyiz yoksa bizde onu alacak para Yok mu döviz o kadar bulamaz mi yada belirli bir oranda burda yatırımlari olmak zorunda mı bilmiyorum
Ayni seyden bahsediyoruz .. turkiyedeki makarnalik bugdayin kalitesi cok iyidir . e fiyat olarak da iyi . sulak alanda ekim yapiyorsan neden daha fazla verim alacagini daha fazla kazanacagini ekmiyesinki .. .. kurak alanda mesela sari bugday diye adlandiran bugdayin ekimi olurdu kurak alan dahi olsa verimi iyi idi + makarnalik olmasada bulgur icin hem kalite hemde fiyat olarak uygundu .. simdi sari bugday dan hem un hemde bulgur yapabilirsin . ama mesela rus bugdayi cinsinden bulgur yapamazsin .. ekmek yapilacak bugdayin bulunmamasi kaliteden degil Tarim diye bir sey kalmadigi icin .. zaten Alper ile yazisirken onun su soylemi uzerine cevap verdim : "rusyadan gelen bugday karistirilmadan bizde ekmek yapilamiyor "
Eyvallah Culpable abi. Öyle diyorsan öyledir.
Bu pala dediğin adamın öpmedigi kesin yoktur. Ula hepimiz biliyorduk düşeceğini ama 130 bin olacak o kadar inandırdi ki ula öyle bir öptü ki bi daha unutmam
Bovespa en değerli şirket 100 milyar dolardı corona öncesi bizde kaç milyar dolardı en büyük şirket o zaman
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gıda enflasyonu bence bu sene paso negatif basabilir..