Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Onurum Yarin kar marji kac 15 mi hangi pazarda işlem yaptigina bagli
Aramızdan bir arsen lüpen çıkar elbet, Alıntı: Originally Posted by myfinans Elimde kalan son bir iki parseli sizlere ayırdım. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by Webster Beni bekleme ustad Olmeye niyetim yok Hemen değil tabi Uzun vadeli yatırım olarak görün. Er yada geç lazım olur. Yoksa kapı arkası kalır Demedi demeyin sonra.:)
Alıntı: Originally Posted by onur1064 hangi pazarda işlem yaptigina bagli Onur kafami buluuorsun ciger Elimdekileri bilmiomusun Dgate Luksk Arena Fonet Daghl İcbtc Yanlarina marjlarini yazarmisin
Alıntı: Originally Posted by myfinans Hemen değil tabi Uzun vadeli yatırım olarak görün. Er yada geç lazım olur. Yoksa kapı arkası kalır Demedi demeyin sonra.:) Kapi arkasi daha iyi degilmi Belki gormezler saklanir yirtarim Herhalde chiwaslarin adisyonunu getirirler 😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Onur kafami buluuorsun ciger Elimdekileri bilmiomusun Dgate Luksk Arena Fonet Daghl İcbtc Yanlarina marjlarini yazarmisin dgate- %15 luksk %10 arena %15 fonet %15 daghl %10 icbtc %10
Alıntı: Originally Posted by Webster Kapi arkasi daha iyi degilmi Belki gormezler saklanir yirtarim Herhalde chiwaslarin adisyonunu getirirler Hesap yüksek çıkar. Ödeyemezseniz Yan tarafta sıcak bir yerimiz var. Oraya alırız sizi artık:) Sıcak suyumuzda var Bulaşığa bekleriz.
simdi aciga satista var ana pazarda ilk elimize vermesinler bist 30 gibi ilk gün