Bizim apartmanda tek kap koyuyorlar kediler de kavga ediyor, kopekler gibi o kabin sahibi mi oluyor
paylasim yok mu bunlar da yeterince mama var aslinda....
Kediler paylasmazlar.ben yere dokuyorum.veya 2 3 kap daha iyi.
14kg whiskas alıyorum 390tl verdim en son. 6 ay önce 320 falandı.
Ara sıra da yine whiskas yaş mama veriyorum.
Islak mamayı yiyince kuduruyorlar. Oradan oraya zıplıyorlar paketi görünce. Kuru mama yerken bir gözleri bende hep. Acaba çıkarıp verir mi diye. Paket görünce direk üstüme atlıyorlar. Ne koyuyorlarsa içine deliriyor kediler.
Sahsen kendim evimde oldugum zamanlarda , her ne kadar sokak kedileri de olsalar, daima baktigim kedilere cig tavuk, ciger, balik (komsum baliktan gelirken ufak baliklar tutmus sa) veriyorum.
Kediler icin kuru mamanin ne kadar kaliteli olduklari söylense de, veya yeseler de, en iyisi cig et. Yas mamalar bile o kadar iyi degil. Biz oradayken kuru mamaya dokunmuyorlar.
Ancak bazen yapacak bir sey kalmiyor. Burada evimde besledigim kedi (avatarimdaki) cig eti, baligi uzun zaman yemiyor. Mecburen yas mama veya kuru mama veriyorum. Kafasina göre takiliyor.
Beni de ona göre yönlendiriyor zaten.:(
Bu baslikta sanattan,kedi bakimina,motor sporlarindan araba bakimina her konu tartisilip konusuluyor fakat faiz yok[emoji39]
"Faiz neden bu kadar önemlidir?" https://www.dunya.com/amp/kose-yazis...emlidir/412935