bugünden itibaren kredi kartlarımı emlak vergimi araba vergi mi kira geliri beyanımdaki vergimi ödemeyeceğim
beklentim zor durumdaki bireylere kredi.
Printable View
Devletçi ekonomi yöntemini seçmişsen kuralı simbiyotik ilişki olmak zorunda. Devlet senden çok alıyorsa zamanı geldiğinde aynı şekilde geri vermeli. Ulufe değil. Tabii ki ödüllendirme olmalı. Benim istediğim bir yönetim sistemi değil bu ama böyle ise bu şekilde olmalı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başkanım öyle değil ya .Adamın alacağı var alamamış ne yapsın.Bunlar çoğu zaman ucu ucuna dönenler yoksa kodamanlara verilmesine bende karşıyım onlara önce varsa dövizini sat arsanı sat villanı sat şirketine sermaye koy demek lazım. Valla başkanım yemin ediyorum 1 tane şey yazayım dedim terlettiniz beni burada ya. :)
Nefes kredisine 2025'e kimler başvurabilir?
Kimler Faydalanabilir? TOBB üyesi (Ticaret Odası Üyeleri, Sanayi Odası Üyeleri, Deniz Ticaret Odası Üyeleri ve Ticaret Borsası Üyeleri) olan işletmeler* ve TOBB'un temsil ettiği oda ve borsalara üyesi olması gerekmektedir.
Nefes Kredisi, azami 6 ay anapara ödemesiz dönem dahil olmak üzere azami 36 ay vadeli olarak kullandırılır. Faiz oranı 24 aya kadar azami %38, 24 ay üzeri için ise azami %37 olarak uygulanır.
Cigdem Toker
@cigdemtoker
·
22s
Denizli B.şehir Belediyesi BELTAŞ kayıtlarına girmeyen 25 milyon TL'lik teleferik geliri nerede?
AKP dönemine dair tespitleri içeren; zimmet, evrakta sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık isnadlarını içeren suç duyurusu 13 aydır bekliyor.
nefes krediside böyle ülkenin spordan tut bütün kurumları bu şekilde yönetiliyor liste yapılmıştır kendi adamlarından yer kalırsa diğerlerine sıra öyle gelir.
Bakın yukarda belgelerle şikayetler yapılmış ama ilgilenen yok ülke bu durumda adalet ve hak herkese eşit olmalı yoksa burada çok yazar çizeriz ama geleceklerde gider
Sözcü
@gazetesozcu
·
10 Tem
Son dakika... Adıyaman Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı!
ortada hiçbirşey yokken teknik yerine getirildi
https://i.hizliresim.com/lrvmf5r.jpg
şimdi burayı geçip SARI BARI atmaya çalışacaktır.
biz buna ''pfiç nasıl olunur ? '' diyeceğiz
bu pfiçliğin namzetleri ak, hsbc ve unlu görünüyor şimdilik
neden pfiç diyorsun adamlara ... derseniz
https://i.hizliresim.com/270hjp0.jpg
pembe-mavi altına geçip sattıktan sonra, tekrar üstüne geçtiğimiz için
artık üst kırmızı 12600 zorunlu hedef haline geldi... oraya götürmeye mecbur kaldılar
ee vadeliyide buradan 12600'e götürmeye kalkışacaklara pfiçten başka birşey denmez :yahoo: