Deniz Hocam özür dilerim cümle eksik kalmış erken seçim kararı olacaktı kusura bakmayın. Piyasalar böyle bir karar alınsa nasıl karşılar acaba?
Printable View
İktidar gelecek ay meclis açıldıktan sonra Seçim Yasasında değişiklik yapmayı planlıyor.Anayasaya göre seçim yasasında yapılan değişiklikler en az 1 yıl geçmeden uygulanamıyor.Dolayısıyla önümüzdeki en az 1 yıllık süre içinde seçim olacağını düşünmüyorum.Yakın bir zamanda seçim olmayacağı için şu anda bir öngörüde bulunmak doğru olmaz.Seçim tarihi yaklaştığı zamandaki ülke şartlarına bakarak bir değerlendirme yapmak daha uygun olacaktır.
ben de şahsen erken seçim olmayacağına inanıyorum 2023 haziranda zamanında yapılacak bence
Teşekkürler Deniz Hocam...
Deniz Üstadım , ABD deki Halkbank davası , 2 adet F35 alımı veya S400 gibi muallakta kalan konular
hakkında bir yorum alabilir miyiz ? ilk olası restleşme ne konuda ve ne zaman beklersiniz .
Sayın deniz43
BDDK’nın 16.09.2021 tarihli kararı ile takip sürelerinde yapılan değişiklikleri inceledim. İzninizle hafta sonu konu ile ilgili özet bir bilgilendirme yapmak istiyorum.
Ufak da olsa bir katkı yapabilirsem ne mutlu bana.
Saygılarımla,