Satılmıyor kardeş alıcı yok, tl olarak düşünme herseyi enflasyon döviz vs bunlarda var ya hani.
Bu hisse rüya, 30 yıldır milleti düdüklüyorsunuz. Benim gibi enayilerde düşüyor tufaya.
Printable View
Satılmıyor kardeş alıcı yok, tl olarak düşünme herseyi enflasyon döviz vs bunlarda var ya hani.
Bu hisse rüya, 30 yıldır milleti düdüklüyorsunuz. Benim gibi enayilerde düşüyor tufaya.
Bu gruba yazıp birine ulaşmaktı. O kişi ile tanışmaktı. HEDEF tamam:) Herkes hissesine sahip çıksın. Benden bu kadar.
Arkamdan ne yazarsanız yazın. Görmeyeceğim bile. Asla girmeyeceğim ne buraya. Ne de telegrama. :))))
Sayın Dünyalı, aylardır hisseyle ilgili olumsuz yönde yorumlar yaptın. Sizden etkilenip hissesini satanlar bile olmuştur. Bugün ise hissenize sahip çıkın diyerek ayrılıyorsun buradan. PD f/k gibi oranlar ve farkedilen yeni değerler hissenin gideceği noktalarla ilgili bize ipuçları veriyor. Bu yüzden imtiyazlı hisseler uçuşa geçti. İsatr ve isbtr tavan gidiyor. Olumsuz haberler yaymanın artık hiçbir anlamı kalmadı sizin için. Sanki bir operasyon için buradaydınız ve görev tamamlandı ve artık size gerek kalmadı. Satan sattı. Kalanlar kararlı olanlar. Herşey ortaya çıktı. Öyle görünüyor ki kimse artık bu hisseleri durduramaz. Birini bulmak için bu olumsuz şeyleri söyledim, hedefe ulaştım diyorsunuz ama bu bence doyurucu bir açıklama değil. Sizin de söylediğiniz gibi Hisselerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz ama herkese bir açıklama borçlusunuz.
Birileri kötülüyo, birileri dediğin gibi banka yetkilisi gibi açıklama yapıyo, birileri işbtr be işa da alım yapıp işkuru değersizleştirme operasyonu çekiyor.
Dünyada eşi benzeri olmayan bir hisse işkur. Başkaca hiçbir şirketin kurucu hisseleri borsada değil.
İmhayı bölünmeyi bilmem ama elinde olanlar değerini bilsin, olmayanlar da buralardan gaza gelip almasın sonra satamayıp sızlanıyolar.